<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Viber proslavio ljubav mladih Mostaraca

Viber, globalna mobilna aplikacija za razmjenu poruka, na Cvjetnom trgu izvela je globalnu predpromociju svog novog sticker-paketa “Freddie i Eve stupaju u brak”, inspiriranog jedinstvenom ljubavnom pričom mladih Mostaraca...

24. novembar 2015, 12:00

Viber, jedna od vodećih svjetskih mobilnih aplikacija za razmjenu poruka, pred brojnim zainteresiranim prolaznicima na Cvjetnom trgu u Zagrebu izvela je globalnu predpromociju novog sticker-paketa “Freddie and Eve Get Married” (“Freddie i Eve stupaju u brak”), potaknutog jedinstvenom ljubavnom pričom s ovih prostora!

Inspiraciju za nastanak ove kolekcije popularnih Viberovih “sličica” pružila je dirljiva ljubavna priča na daljinu “para iz Mostara” – Ivana Rozića, koji je trenutačno na radu u dalekom Shenzhenu u Kini, i njegove zaručnice Jelene Božić koja studira u Zagrebu.



U čast njihove ljubavi i skorog vjenčanja, Viber je prihvatio Ivanov prijedlog i osmislio potpuno novi sticker-paket, s omiljenim likovima Freddijem (žuti lisac) i Eve (crna pantera) koji, u ovom zanimljivom aranžmanu – staju pred oltar, kao jedinstven poklon Jeleni od Ivana – i Vibera!

Posebnu ulogu u simpatičnom scenariju događaja, koji je Jeleni kao potpuno iznenađenje priredila njezina “jača polovica” uz podršku mobilne aplikacije, imala je poznata hrvatska pop-zvijezda Petar Grašo, pozdravivši zaljubljeni par na oba kontinenta izvedbom svog velikog hita “Moje zlato”!