<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Anđelina Džoli progovorila o onome o čemu žene ćute!

“Najbolje je da budete to što jeste”, kaže Anđelina Džoli...

24. novembar 2015, 12:00

Težak period je iza Anđelina Džoli. Prvo joj je 2013. urađena preventivna mastektomija, a u martu ove godine odstranjeni su joj jajovodi i jajnici.

“Bez obzira na hormonsku terapiju, ja sam sada u menopauzi. Više neću moći da imam djecu”, napisala je 39-godišnja holivudska diva u otvorenom pismu za “Njujork tajms”. “Ali opuštena sam prema svemu što dolazi, ne zato što sam mnogo jaka već zato što je to deo života. Ne treba se plašiti.”

Sada za “Dejli telegraf” otvoreno govori o još jednoj bolnoj ženskoj temi – o menopauzi.

Ova hormonska promena obično ne počinje prije 51. godine, ali kod Anđeline su okidač bile operacije.

I šta nam ona poručuje?

Kaže, za nju je menopauza divna stvar. “Nisam odreagovala strašno na ovu promjenu. Osjećam se starije, to da, ali pomirila sam se s tim. Zapravo, srećna sam što sam starija. Ne želim da opet budem mlada.”

U novom filmu “By the Sea”, u kome glumi s mužem, ima mnogo toples scena koje su bile napisane prije njene mastektomije, ali ona nije željela da ih izbaci.

“Najbolje je da budete to što jeste”, kaže.

U svemu kroz šta je prošla Bred ju je vidio baš takvu kakva jeste i bio joj je podrška.

“Jasno mi je stavio da znanja da on voli ženu koja je pametna, koja brine o njegovoj porodici, a ne ženu koja ima ovakvo ili onakvo tijelo. Dok sam prolazila kroz sve operacije, znala sam da me moj muž neće zbog njih manje gledati kao ženu.”

Anđelina je tako napravila još jedan važan iskorak za sve nas. I hvala joj na tome.
Jer kako da se ne složimo s njom, odsustvo jajnika i dojki ženu ne čini manje ženom, i to je tako tačno.


Žena Blic