<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Automobil s 8 mladih djevojaka sletio s ceste: Dvije poginule, četiri teško, dvije lakše povrijeđene

Stravična nesreća

Dvije su osobe poginule, četiri su teže a još dvije lakše ozlijeđene u stravičnoj prometnoj nesreći koja se dvadeset minuta iza ponoći dogodila na cesti Pula-Fažana, svega petstotinjak metara prije ulaza u Fažanu, izvijestila je noćas istarska policija, prenosi novinska agencija Patria.

29. novembar 2015, 12:00

Okolnosti nesreće se još uvijek ispituju a uviđaj koji je u toku obavlja saobraćajna policija i županijski državni odvjetnik.  Cesta je zatvorena za promet.

Prema neslužbenim informacijama u nesreći je sudjelovalo samo jedno vozilo. Ozlijeđene osobe prevezene su u pulsku Opću bolnicu.

Kako saznaje Glas Istre, do nesreće je došlo kada se Citroen u kojemu je bilo osam djevojaka kretao prema Puli te iz zasad nepoznatog razloga razloga u blagom lijevom zavoju otklizao i u klizanju prešao preko lijeve, suprotne kolničke trake i lijevom zadnjom stranom udario u stablo pored kolnika, potom se zarotirao i zaustavilo djelomično na travnatoj 
površini.

Uslijed siline udarca jedna djevojka je izbačena iz vozila na travnatu površinu s desne strane kolnika i na mjestu je preminula, dok je druga preminula djevojka bila pored automobila.