<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Takmičenje u likovnom stvaralaštvu za djecu i osobe sa poteškoćama u razvoju

Kreativna stvaraonica...

01. decembar 2015, 12:00

Povodom Međunarodnog dana prava djeteta, Servis centar “Dajte nam šansu-Svjetlice“ u saradnji sa kompanijom m:tel u petak je organizovao takmičenje u likovnom stvaralaštvu za djecu i osobe sa poteškoćama u razvoju.

Ovaj događaj je organizovan u okviru Jesenje kreativne stvaraonice.



"Odlučili smo se na organizovanje Stvaraonice kako bismo djeci i osobama sa poteškoćama u razvoju približili svijet likovne kulture, ali i priliku da ravijaju svoju kreativnost, te da kroz izložbu radova koju smo otvorili juče svoj talenat pokažu i drugima", rekla je za BUKU Željka Perišić iz Servis centra “Dajte nam šansu-Svjetlice“.

Najbolje radove birao je stručni žiri u sastavu Nina Popović, akademski slikar, Sandra Stanić, kompanija m:tel i Marina Gavrić, „Svjetlice“.



Odlukom žirija svi radovi su nagrađeni, a  predstavnici kompanije m:tel uručili su poklone svim učesnicima takmičenja.

"Cilj naše stvaraonice je bio motivisati djecu i osobe sa poteškoćama da se što više likovno i kreativno izražavaju, a kako se vidi na izloženim radovima, mašte im nije nedostajalo", istakla je Željka.