<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

BRAVO: Fudbaleri na utakmicu izašli sa psima kako bi podstakli udomljavanje! (VIDEO)

SPORT

Za one koji manje ili uopšte ne poznaju fubal, Sao Paulo je prvotimac iz Brazila koji prema riječima kritičara ima sjajne fudbalere u svom timu.

05. februar 2016, 12:00

Da li su dobri fudbaleri – to ne možemo da tvrdimo – ali ono što sa sigurnošću možemo reći je da su ljudi ogromnog srca!

udomljavanje petface

Naime, posljednja fudbalska utakmica ovog brazilskog kluba, odigrana u nedjelju, protekla je u malo neuobičajenoj atmosferi. Fudbaleri su na stadion, umjesto sa djecom pod ruku, izašli sa psima. A razlog za to je – podstaći udomljavanje!

Svaki igrač izašao je na teren sa psom na povocu, u nastojanju da promoviše udomljavanje napuštenih pasa sa ulica ovog brazilskog grada!

udomljavanje petface

Preslatki psi su srećno mašući repom, trčkarali pored svojih „vlasnika“, a cijela akcija je naišla na gormoglasne aplauze sa tribina!

Psi su im, kako prenose bazilski mediji, donijeli sreću na poluvremenu, ali na kraju rezultat protiv Palmeirasa je bio 1:1.

udomljavanje petface

Mislimo da je on ipak u ovoj priči najmanje bitan. ODLIČNAAAA IDEJA!

petface.net