<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Pogledajte kako su Coldplay, Bruno Mars i Beyonce nastupom zapalili Superbowl

50.Superbowl

Jednom rječju, sjajno!

08. februar 2016, 12:00

Nije ni čudno što je Superbowl jedan od najgledanijih događaja u SAD-u - osim sporta, to je i svojevrsni praznik muzike. Doduše samo u poluvremenu, ali Amerikanci su i ovoga puta uspjeli napraviti pravi show kada su na pozornicu doveli Coldplay, Bruna Marsa i nikad seksipilniju Beyonce.

Coldplay je krenuo "nježno", no Beyonce i Bruno Mars doista su zagrijali atmosferu. Posebno žestok nastup imala je poznata pjevačica, koja se koreografijom i kostimima referirala na Crne pantere, pokret Black Lives Matter i Malcoma X-a.


Ako nekoga zanima rezultat, igrači Denver Broncosa pobjednici su 50. izdanja Super Bowla, odigranog na Levi's stadionu u Santa Clari, u kojem su 24-10 nadigrali favorizirane Carolina Pantherse.

To je treći naslov NFL prvaka za Denver u njihovom osmom nastupu na Super Bowlu i drugi u karijeri za njihovog quarterbacka Paytona Manninga, dok su Carolina Panthersi u svom drugom nastupu doživjeli drugi poraz. Prva dva trofeja Vincea Lombardija Broncosi su osvojili 1998. i 1999. godine.