<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

9 malih stvari zbog kojih te voli: Iako im često promaknu detlji, evo zašto momci luduju za svojom djevojkom

LJUBAV

Ljubav je, često, sadržana u malenim znacim pažnje. Muškarcima će promaknuti nova frizura ili cipele, ali specifične sitnice koje žene čine za njih, nikada. Prema njima on mjeri koliko ju voli. Upravo te male stvari razlog su zbog kojeg je toliko zaljubljen u nju.

09. februar 2016, 12:00

Lako je reći, oni su stvoreni jedno za drugo, jer su, eto, u istoj životnoj fazi, ali prava se ljubav uvijek otkriva u malenim stvarima. Ovih 9 sitnica, sve su samo ne sitne, nebitne, stvari zbog kojih muškarci svoje cure ludo vole.

1. Kada mu poželi dobro jutro

On obožava kada ga na mobitelu ili stolu dočeka poruka, kojom mu ona želi dobro jutro. U tom trenutku on bi najradije da ona leži tu, pored njega, ali budući to nije moguće, poruka je dobrodošla. Lijepo je znati kako postoji netko kome si prva stvar na pameti, kada se probudi..

2. Način na koji se razveseli kada ga ugleda

Na ovome svijetu nema ničega ljepšega od zaljubljene žene. Nema boljeg osjećaja od saznanja da si ti razlog njezine sreće. On obožava sjaj u njezinim očima, kada im se pogledi susretnu. To je malena stvar, ali u sebi sadrži toliko toga..

3. Pokloni


Ponekad je to obična majica, drugi puta njegove omiljene grickalice. Maleni pokloni kojima mu daje do znanja kako stalno misli na njega. Što je najbolje, ona uopće ne smatra kako su to darovi i baš zbog toga ju on tako jako voli. Ona ugleda nešto za što zna da će se njemu svidjeti, pa mu to mora kupiti. Brine za njega, a da toga nije niti svjesna.

4. Kada ga pogleda i doista ga vidi

Ljudi su osamljeni ne zato što u njihovom životu nema nikoga, već zato što oni nisu prisutni u nečijem životu. Sam prava ljubav dozvoljava takvu prisutnost.

On voli kada ga njegova djevojka doista vidi, jer tada i on može vidjeti nju. U takvim trenucima on zna da više nije sam.

5. Voli kada navija za njega

Ona je njegova najvjernija navijačica. Ona vjeruje u njega, čak i kada on nije siguran može li prevladati prepreku. Ona je tu da mu pruži potporu. Čekao je cijeli svoj život na osobu koja će u njemu vidjeti nešto dobro. Sada kada ima nju, konačno zna da je sve na svojem mjestu.

6. Brižna je


Sretan je što ima takvu curu. Njoj je iskreno stalo do njegove dobrobiti. Ponekad mu ide na živce što se brine toliko za njega, ali mu se to, uglavnom, jako sviđa. Na kraju priče, obući će taj šal ili navući kapu, samo kako bi gledao njezinu sreću što je pobijedila.

7. Kada izgleda zapanjujuće lijepo, bez imalo truda

Nije mu jasno kako uspijeva. Ona može biti odjevena kao beskućnik, može joj curiti nos, može biti izmrcvarena prehladom, pa ipak izgledati predivno. To je vedra strana ljubavi. Pronaći ljepotu tamo gdje ju drugi ne vide.

8. Kada se uzbudi zbog sitnica

On ju jako voli gledati sretnu. Uživa gledajući ju dok skakuće od sreće i fascinira ga što i u najmanjim stvarima ona vidi ljepotu i sreću.

9. Kada mu kaže da ga voli

Te čarobne riječi, s vremena na vrijeme, žele čuti i muškarci. Kada mu ona kaže te dvije riječi, on je siguran da je iskrena. Zna kako ga voli cijelim svojim bićem. Kako? Jer to isto i on osjeća.

Net.hr