<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Nina Badrić napokon progovorila o pjesmi protiv pobačaja i obrušila se na Danijelu Dvornik

Tema

Nina Badrić se oglasila...

10. februar 2016, 12:00

Nina Badrić posljednjih je tjedana boravila u St. Moritzu s prijateljima Sandrom i Andrejem Meljničenkom, a zatim se zaputila u Beograd. U intervjuu za Prvu srpsku televiziju osvrnula se na prašinu koja se podigla oko pjesme "Želim živjeti", koju je snimila sa Shortyjem, sestrama Husar, Alanom Hržicom i zborom Emanuel.

"To je jedna teška i duga tema i mislim da nije ni vrijeme ni mjesto sad o njoj govoriti. Ono što želim reći je da nikad, ali nikad u životu nisam bila netko tko širi bilo kakav govor mržnje, negativnosti ili bilo čega, uvijek ću dići palac gore za ljubav", rekla je Nina.

Nina se dotaknula i komentara na Facebooku koji je napisala Danijela Dvornik. S obzirom na to da su srpski novinari krivo shvatili tko je napisao komentar, Nina je prokomentirala i Ellu Dvornik.

"Ella je sjajna cura koju ja jako volim i poštujem, poznajem je odmalena i izrasta u jednu predivnu ženu, baš svjetsku curu. No mislim da dovoljno govori to što je Danijela Dvornik zapravo izbrisala svoj status na Facebooku, ali je već samim time napravila štetu. Ali nema veze, ja poštujem svačije mišljenje, poštujem svačije pravo da svatko piskara i govori što god želi. Jednu stvar sam shvatila kroz sve ove godine koliko se bavim ovim poslom, a to je - pazi tko ti plješće", dodala je Nina.