<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Džoni Dep kao Donald Tramp!

Sajt sa komičnim sadržajem "Funny or Die" lansirao je 50-minutni satirični film o kontroverznom biznismenu i političaru Donaldu Trampu, a u glavnoj ulozi našao se holivudski glumac Džoni Dep.

12. februar 2016, 12:00

Jedan od članova tima koji je napravio 50-minutni film Donald Trump's The Art of the Deal: The Movie je komičar Vil Farel, a podršku Džoniju Depu pružili su glumci Ron Hauard, Alfred Molina i Kristofer Lojd.

Isečak iz filma "Donald Trump's The Art of the Deal"

Naslov filma bio je inspirisan Trampovom knjigom iz 1987. godine. U video-snimku, koji je koncipiran kao TV film, Tramp želi da osvetli svoj put do uspeha i drugima obezbedi savete kako da ga u tome slede.

„To je bila luda, potpuno luda ideja koja je nekako uspela“, rekao je Adam Mekej, jedan od osnivača komičnog sajta za Njujork tajms. Mekej je nominovan za najbolju režiju na predstojećoj dodeli Oskara za komediju Opklada veka.

Dep je navodno proveo četiri dana u decembru na izradi ovog filma, a glavni i odgovorni urednik sajta Funny or Die, Oven Burk, opisao je Depovu interpretaciju Trampa kao „apsolutno ludu“.