Bora Đorđević izvrijeđao Balaševića u pjesmi, a ovaj mu uzvratio: "Predgrupa si Aci Lukasu"

Roker je gostujući u emisiji TV Pink čitao deo svoje nove knjige, a dotakao se i pesme "Predejane" * "Moj nekadašnji kolega iz benda za Novu godinu nastupa kao predgrupa Aci Lukasu", rekao je panonski mornar

Nedeljnik / 11. Januar 2018

 Tihi rat između Bore Đordevića, frontmena Riblje čorbe, i Đorda Balaševića koji traje punih 40 godina opet je privukao pažnju medija u Srbiji i regionu koji pišu o njihovoj poslednjoj prozivci na račun jedan drugoga. Naime, Đorđević je u svojoj zbirci pesama jednu posvetio i Balaševiću što je bio povod da mu on odgovori na nedavno održanom koncertu. 

 

Roker je gostujući u emisiji TV Pink čitao deo svoje nove knjige, a dotakao se i pesme "Predejane". Jedan od stihova glasi.

 

"Ne smem po njima da uriniram jer me oni neizmerno vole, u suprotnom draži ce im biti Đole. A on od svoje Olivere niti piša, niti se*e", stihovi su iz Đordevićeve pesme u novoj zbirci.

 

Nakon toga, oglasio se i Balašević. Na koncertu koji je nedavno održao u Beogradu tokom govora pomenuo je samog Đorđevića.

 

"Moj nekadašnji kolega iz benda za Novu godinu nastupa kao predgrupa Aci Lukasu", rekao je panonski mornar, a prenosi portal index.hr. Balašević je ovo izgovorio aludirajući na to da jedan proslavljen roker mora da nastupi kao pregrupa folk pevaču.


Buka preporuka

Tema

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.