Buran vikend u Banjaluci: Izboden maloljetnik u centru grada, okupljanje za Davida, zaplijenjen kilogram kokaina

Protekli vikend u Banjaluci obilježilo je nekoliko događaja. Tokom subote i nedjelje održano je okupljanje za Davida u okviru kojih se traže ostavke iz vrha MUP-a, u centru grada izboden je maloljetnik, zaplijenjen je kilogram čistog kokaina. Sa mjesta nesreće u kojoj je pao motorist očevidci tvrde da je pobjegao vozač automobile u koji je motorist udario.

Pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske u nedjelju su na području Banjaluke zaplijenili kilogram čistog kokaina, potvrđeno je u ovom ministarstvu.
Ova akcija je pripremana duže vrijeme se nastavlja.

Otac Davida Dragičevića na okupljaju za Davida poručio je da neko će morati otići ili vi ili mi!

Policija je u nedjelju uhapsila napadača koji je u lokalu u centru Banjaluke u subotu uveče izbo maloljetnog mladića D.K.

Povrijeđeni mladić, prema posljednjim informacijama, nije životno ugrožen i pušen je na kućno liječenje.

Nezvanično se saznaje da je na ispitivanje priveden osumnjičeni Z. B. koji je od ranije poznat policiji.

“Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka, 15.04.2018. godine, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Teška tjelesna povreda“ sproveli su Z.B.(1996) iz Banje Luke u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka”, rekla je za BUKU Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka.

U nedjelju se desio i pada motoriste kod parka Mladen Stojanović koji je udario u automobil poznatog banjalučkog profesora i nekadašnjeg političara. Naime, vozač je u stao na pješačkom prelazu da bi pustio pješaka da pređe preko pješačkog prelaza i u tom trenutku u njega je udario motor kojim je upravljao mladić.

Maladić je bio vidno potresen i sa blažom povredom na glavi, ali svjestan je svega što se desilo, pričaju svjedoci ovog događaja. Pozvana je odmah Hitna pomoć.

Vozač sivog automobile izašao je iz auta da vidi šta se desilo, ali je, prema izjavama očevidaca sa mjesta nesreće, nekoliko sekundi nakon toga sjeo u automobile i odvezao se sa mjesta nesreće.

Marija Markanović je rekla da su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banja Luka, preduzeli mjere i radnje iz svoje nadležnosti povodom zaprimljene prijave da se 15.04.2018. godine oko 12.40 časova dogodila saobraćajna nezgoda u ulici Mladena Stojanovića, grad Banja Luka, a u kojoj je učestvovao sedamnaestogodišnjak mopedom marke „Baotian“ i E.V.(1942) iz Banje Luke putničkim automobilom marke „Hundai“.

“Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku, a o svemu je obavješen dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka koji je saopštio da u konkretnom slučaju nema elemenata krivičnog djela”, rekla je za BUKU Marija.

 

 


Buka preporuka

Buka desk

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.