Četvrti polumaraton u Banjaluci: Tri dana u znaku trčanja. Predstavljena nova staza

12. maj 2018.

BUKA/M.I.D. / 14. Novembar 2017

Organizacioni tim banjalučkog polumaratona održao je danas press konferenciju u Muzeju savremene umjetnosti RS gdje su predstavljene novine za četvrto izdanje banjalučkog polumaratona.

Goran Ćorić iz organizacionog odbora polumaratona i direktor marketinga rekao je da je vizija ove trke da svake godien sve više napreduje i razvija se.

"Naš cilj je 10.000 trkača na ulicama Banjaluke. Kroz vikend od 11. do 13. maja 2018. koji će biti u znaku trčanja želimo predstaviti sve ono što Banjaluka ima da bi se trkači vratili u naš grad", rekao je danas Ćorić.

Vladimir Selec, direktor trke predstavio je novu stazu banjalučkog polumaratona koja prolazi kroz više gradskih naselja.

"Ovom stazom olakšali smo elitnim trkačima da lakše finiširaju trku, ali i svim drugim trkačima da bolje upoznaju Banjaluku".

Zanimljivo je istaći da se polumaratonska staza završava na tvrđavi Kastel.

Banjalučki polumaraton biće održan 12. maja, a od 11. do 13. maja u Banjaluci će sve biti u znaku trčanja, jer će biti održani skupovi, seminar, i drugi događaji koji će u fokusu imatri trčanje, a prije svega, rekreativno trčanje.

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je da je grad domaćin polumaratona, da on pruža podršku i logistiku.

 

 


Buka preporuka

Buka desk

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.