Davor Dragičević: "Frajeru, dođi na Trg. Dobro znam ko ima snajper"

Na Trgu Krajine u Banjaluci je 107. put za redom održano okupljanje građana koji traže istinu i pravdu za ubistvo Davida Dragičevića.

Buka / 10. Juli 2018

 Davor Dragičević, otac pokojnog Davida i danas se obratio okupljenim građanima i poslao snažne poruke. On je poručio da neće odustati od potrage za istinom i pravdom i da će zločinci i ubice odgovarati za ono što su učinili njegovom sinu.

 

Davor se osvrnuo i na prijetnje koje su poslate njemu i ostalim članovima grupe Pravda za Davida od izvjesnog Srđana Gajića, navodeći da nikome ne smije faliti dlaka sa glave.

 

 

"Srđane Gajiću, kad si takav frajer dođi ovdje.Dođi na Trg. Istina i pravda je ovde. A nama, meni, mojoj porodici i svim ljudima oko mene niko ne smije prijetiti", rekao je Davor navodeći da on "vrlo dobro zna ko ima snajper u ovoj državi", poručivši Gajiću da ga uzme od šefa.

 

Podsjećamo, policija je juče privela jednu osobu zbog prijetnji upućenih Davoru Dragičeviću i građanima okupljenim na Trgu Krajine u subotu. Naime, to je učinjeno zbog poruke koja je glasila: “Ma to je trebalo sve pobiti onako na skupu, a Davora Dragičevića ću ja lično ubiti iz snajpera dosadio je i Bogu i narodu. Sieg Heil”.


Buka preporuka

Buka desk

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.