Davor Dragičević: Ubice dobro znam

172. okupljanje na Trgu Krajine

Buka/ Srpska info / 13. Septembar 2018

Na Trgu Krajine večeras je održano 172. okupljanje građana Banjaluke, koji već 6 mjeseci daju podršku Davoru Dragičeviću, ocu nastradalog Davida, u traženju istine i pravde za ubistvo njegovog sina.

Na početku današnjih protesta puštena je izjava predsjednika RS Milorada Dodika, koji je u emisiji “Ćirilica” govorio o Davoru i njegovoj slavskoj svijeći i da ima sina iz prvog braka.

"Pošto ste rekli da je Davor Dragičević emotivno skrhan, pukao, soroševac, vehabija i rušitelj RS. Šta ste sve rekli renomiranim advokatima, predsjednik i institucije, i takve ljude ste slagali da ćete im dati sve na uvid. Tužilaštvo ima rok sutra do 14 časova da predate čitav spis sa izjavama svjedoka" – rekao je Davor.

"Sutra cu otići po taj spis u Tužilaštvo, iako mi ne komuniciramo, jer ste na strani ubica. Ja čekam 5. oktobar i možete postaviti 100.000 kamera, to me ne zanima" – rekao je Dragičević.

"Ja i David se više nikada nećemo vidjeti, otići na roštilj, poljubiti i zagrliti. David je strunuo i jedu ga crvi. Ne trebate mi davati riječi utjehe jer moga djeteta nema i neće ga više biti" – rekao je Davor i poručio je da mu ne treba više nikada sveštenik.


"Njegova duša spokoja neće naći dok su ubice na slobodi. Moje srce neće biti spokojno, dok god ubice mog djeteta ne budu uhvaćene i sankcionisane. Adekvatna kazna ne postoji. Ubice dobro znam, i pravdu nikad od ove države neću dočekati "– poručio je on i još jednom ponovio da iza ubistva njegovog sina stoje pripadnici MUP RS, Tužilaštva, najviši vrh ove države, RS i BiH.

 

 

 

 

 


Buka preporuka

Buka desk

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.