Davor Dragičević: Znam da je istina surova za mene, ali je i za vas. Sve smo dokumentovali i sve znamo

I večeras je održano okupljanje Pravda za Davida u centru Banjaluke

Buka / 14. Maj 2018

 Davor Dragičević, još jednom je poručio: “Nećemo vam oprostiti smrt Davida Dragičevića, nećemo vam oprostiti našu djecu”, i tako započeo svoj govor pred okupljenim građanima.

 

"Prvi ste počeli, pa se sad krčkajte... završite to što ste počeli. Ali samo da znate, sve smo dokumentovali i sve znamo. Ako se nešto dsi meni ili bilo kome iz grupe Pravda za Davida istina će izaći, koliko god bila surova", poručio je Davor.

 

On je pozvao građane i sve one koji mu daju podršku u njegovoj borbi za istinu i pravdu da budu strpljivi, jer, kako je rekao, kraj se nazire.

"Moramo biti strpljivi, ova borba je duga, ali mi idemo do kraja, ostajemo ovdje", kazao je Davor.


On je pozvao i sve one koji znaju nešto o Davidovoj smrti, a posebno ljude koje je označio kao egzekutore i saučesnike u ubistvu da napokon progovore.

"Neka se jataci i ubice izjasne o ubistvu Davida Dragičevića. Izađite i saopštite istinu, onu istinu koja je u mojoj glasvi, jedinu. Znam da je ova istina surova za mene, ali je i za vas. Progovorite", rekao je Davor.

 

 Večeras je na trgu bila Sara Rajak, djevojka koja je sa Davidom otpjevala pjesmu “Klinac u getu”, a koja je večeras na banjalučkom trgu refren otpjevala uživo.


Buka preporuka

Buka desk

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.