Dodik naložio: Salkiću plata dole 20 posto!

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik danas je naložio donošenje rješenja o utvrđivanju osnova plate kojim je potpredsjedniku Srpske Ramizu Salkiću umanjena plata za 20 odsto, saošteno je iz kabineta predsjednika Republike.

BUKA / 13. Februar 2018

U saopštenju se navodi da je odluka donesen “zbog Salkićevog iznošenja notornih neistina koje nanose nemjerljivu štetu ugledu Republike Srpske, iz čijeg budžeta potpredsjednik Salkić prima platu”.

Salkić je ranije danas rekao da predsjednik Srpske “radi na uspostavljanju oružanih formacija u Srpskoj”.

 

"Ja sam rekao ono što vidim i osjećam da se dešava na prostoru ovog entiteta. Jedan ugledni svjetski časopis danas je isto to u svom komentaru u jednom članku to isto tako detektovao. Meni je to ogromna satisfakcija da ljudi koji gledaju sa strane vide identično kako vidim i ja iz Banjaluke. Problem Dodiku je postojanje Bošnjaka u Banjaluci koji su spremni da iznose stavove sa kojima se on evidentno ne slaže i koji su spremni da razotkriju ono šta on namjerava i koje su mu namjere. Njegov pokušaj diskreditacije mene putem određenih Bošnjaka je propao i on mora tražiti neki drugi način", kazao je Salkić za N1.

Kako je naveo, o ovom potezu Milorada Dodika je čuo od novinara i još uvijek nije primio nikakvu zvaničnu obavijest ili rješenje.

 

 


Buka preporuka

Buka desk

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.