Od ove vremenske prognoze možete samo da se naježite VIDEO

Verovatno nema osobe koja bar jednom dnevno ne pogleda na TV, mobilnom telefonu ili internetu kakvo će sutra vreme biti, bar da biste znali da li da ponesete kišobran. Kada se vreme naglo pogorša, kao na primer u Sjedinjenim Američkim Državama, koje se nalaze pod udarima uragana Florens, gledanje vremenske prognoze postaje gotovo obaveza.

Buka / 14. Septembar 2018

 U izveštajima se voditelji trude da što više ljudi privuku, a na kanalu "The Weather Channel" su otišli korak dalje i napravili grafiku koja naprosto fascinira. Da, i malo se naježite kad vidite u kakvim sve situacijama možete da se nađete. 

 

Jeste da smo navikli na specijalne efekte u filmovima, ali ono kako je urađena grafika u ovim vestima naprosto vas ostavi bez teksta. 

 

Naime, prilog počinje sasvim obično, voditeljka priča o uraganu Florens, koji je zadesio građane istočne obale Sjedinjenih Američkih Država, a iza nje se smenjuje grafika koja pokazuje gde je oluja prvo došla, pa kako će se dalje širiti. 

 

Onda počinje da priča o mogućim situacijama u kojima možete da se zadesite kada poplavni talas dostigne gotovo tri metra. Tada se scena iz studija potpuno menja i gledaoci mogu da vide kako bi to izgledalo kad bi se ona u trenutku našla pred tolikom nadolazećom vodom. Tada počinje jeza. 

 

Uostalom, pogledajte video-snimak, stvarno je neverovatan. 

.


Buka preporuka

Vijesti

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.