Otac Davida Dragičevića: Dokazi nadležnih institucija za mene više nisu relevantni!

I danas je na banjalučkom Trgu Krajine održano mirno okupljanje građana koji traže pravdu i istinu o tome šta se dogodilo njihovom mladom sugrađaninu Davidu Dragičeviću

BUKA /E.P. / 14. April 2018

Prisutnim se obratio otac Davor Dragičević. On je na početku rekao kako je saučesništvo u ubistvu je gori zločin od ubistva

On je rekao da svi koji su učestvovali u skrivanju činjenica o ubistvu Davida Dragičevića do ovog momenta se ne trebaju javljati.

On je danas simbolično podijelio jedno veliko ništa sugrađanima, jer to pokazje koliko institucije znaju o stradanju Davida Dragičevića.

 Više vas ne trebamo. Nadležne institucije RS i njihovi dokazi i činjenice od ovog momenta za mene više nisu relevantni i nisu važni. Čast onima poštenima koji se nalaze u uniformama, hvala im na podršci a koji iz razumljivih razloga nisu sa nama. Hvala i Vama inspektorima u civilu, gledam vas od početka.

On je prozvao ukućane iz kuće te nadležne.

"Vi jednostavno ne možete ništa da uradite i nažalost niste čestiti. – istakao je otac nesrećnog Davida.

Od ponedjeljka od 18 časova se definitivno naši putevi razilaze.

 

 

 

Za govornicom se našao i otac stradalog Nikole Đurovića, koji je rekao kako je direktor policije RS Darko Ćulum dokumentom potvrdio da nesreću nije skrivio Nenad Radinković, inače pravosnažno osuđen za ovu nesreću.

Davor Dragičević rekao je da se od ponedjeljka ide u novom smjeru.


Buka preporuka

Buka desk

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.