Elvir Padalović


Politika

17.09.2020

Desk / "NISMO MOGLI UTICATI NA TOK STVARI": Zašto se Draško Stanivuković tek sad uključio u borbi protiv rušenja Kina Kozara?

Elvir Padalović

Rušenje kina Kozara juče je počelo u Banjaluci.

Ekonomija

14.09.2020

Ekonomija / Dijaspora šalje ogroman novac u BiH, radi se o milijardama

Elvir Padalović

Iznosi koji dolaze u BiH iz dijaspore broje se u milijardama.

Politika

13.09.2020

Desk / KOLIKO JE LJUDI EMIGRIRALO IZ BIH U 2019.GODINI?- Objavljeni podaci u koje se četiri zemlje bježi zvanično najviše

Elvir Padalović

Prema podacima Agencije za identifikacijska dokumenta, evidenciju i razmjenu podataka Bosne i Hercegovine u 2019. godini, 4.044 osoba je odjavilo boravak u Bosni i Hercegovini, to jeste trajno se odselilo sa ovih prostora.

Ekonomija

08.09.2020

Desk / NEMA ZIME ZA OMILJENU IT KOMPANIJU U RS: "Prointeru" novih pola miliona od Fonda zdravstvenog osiguranja RS

Elvir Padalović

Fond zdravstvenog osiguranja Republike Srpske dodijelio je kompaniji "Prointer" posao održavanja Poslovnog informacionog sistema Fonda zdravstvenog osiguranja Republike Srpske u vrijednosti od 500.400,00 KM bez PDV-a

Region

07.09.2020

OTKRIVAMO / IGRA PRIJESTOLJA U CRNOJ GORI: Otkud uopšte ideja za ekspertsku vladu i ko bi mogao biti premijer takve Vlade?

Elvir Padalović

Nakon tri decenije, crnogorska opozicija uspjela je da pobijedi Mila Đukanovića i otvori novo poglavlje u svojoj istoriji.

Politika

03.09.2020

Desk / IZ SDS-a optužbe na račun Igora Radojičića zbog slučaja "Autobuska stanica", iz Gradske uprave poručuju: To je apsolutna izmišljotina

Elvir Padalović

Slučaj koji još nije dobio svoj epilog...

Region

31.08.2020

Region / LAŽNE VIJESTI U CRNOJ GORI: PCR testovi i Novak Đoković u borbi za crnogorskog glasača

Elvir Padalović

Fenomen lažnih vijesti nije zaobišao Crnu Goru uoči i na sami dan izbora. Ova zemlja je bila izložena snažnoj dezinformacionoj kampanji koja traje već nekoliko mjeseci.

Politika

04.09.2020

Desk / MUP RS kontrolisao poštovanje epidemioloških mjera u kafićima, ugostitelji zbunjeni: Provjerili smo smiju li to raditi

Elvir Padalović

U toku proteklog vikenda u kontrolisanje poštovanja epidemioloških mjera, prije svega u ugostiteljskim objektima uključili su se i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova.

Politika

26.08.2020

Desk / Begić snimao restoran Dodikove ćerke. Sada mu stigla tužba na 5000 KM za nanošenje duševne boli

Elvir Padalović

Ugostiteljski objekti u RS zvanično su radili do 23 sata kada je Ivan Begić 21.juna objavio ispred restorana čija je vlasnica kćerka Milorada Dodika tvrdeći kako je ovaj restoran radio i nakon dozvoljenog vremena.

Politika

06.09.2020

Desk / SJEDE ISTOVREMENO NA VIŠE STOLICA: U Republici Srpskoj se masovno krši zakon o javnim službenicima

Elvir Padalović

Gotovo da ne postoji lokalna vlast koja ne krši Zakon o službenicima i namještenicima u organima jedinice lokalne samouprave u Republici Srpskoj. Naime, mnogi službenici su članovi najviših organa stranaka, a nerijetko i njihovi osnivači.

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.