Elvir Padalović


Politika

02.08.2021

Desk / QUO VADIS, MILORADE: Hod po tankoj liniji političkog avanturizma

Elvir Padalović

"Zapravo, da biste odbranili sebe, isturili ste u prve redove građane i kockate se Republikom Srpskom u koju se zaklinjete."

Društvo

31.07.2021

Desk / OVA DRŽAVA JE OPASNA ZA SVOJE GRAĐANE: Institucije BiH neefikasne u osiguranju radioaktivne i nuklearne bezbjednosti i zaštite!

Elvir Padalović

Ured za reviziju institucija BiH sproveo je reviziju Aktivnosti institucija BiH na osiguravanju radijacijske i nuklearne sigurnosti

Buka desk

31.07.2021

Desk / KRCATI KAFIĆI DO RANIH JUTARNJIH SATI, SKORO DA NEMA MJERA: Sa malim brojem vakcinisanih, brojke zaraženih i smrtnih slučajeva u BiH padaju. Kako to?

Elvir Padalović

Posljednjih dana Bosna i Hercegovina bilježi veoma mali broj novih pozitivnih slučajeva virusa korona a broj smtrnih slučajeva značajno je smanjen.

Buka desk

20.07.2021

Desk / Republika Srpska platila kineske vakcine po cijeni od 53 KM za jednu dozu

Elvir Padalović

Kineska vakcina Sinofarm nabavlja se po cijeni od 45,36 KM bez PDV-a po dozi, odnosno 90,72 KM za jednu vakcinu, saznaje BUKA. Sa uračunatim PDV-om to iznosi 53,07 po jednoj dozi.

Buka desk

16.07.2021

Desk / NAZIRE LI SE RJEŠENJE PROBLEMA?: Republička i opštinska inspekcija češljaju prnjavorski "Ribnjak"

Elvir Padalović

Viši privredni sud u Banjaluci vratio je prnjavorski “Ribnjak” u vlasništvo Republike Srpske, a to preduzeće juče je dobilo i četvrtog po redu stečajnog upravnika - Natašu Kosić. Republička vodna inspekcija i opštinski inspektori obavljaju kontrolu

Društvo

15.07.2021

Desk / Ekološka katastrofa na Ribnjaku Prnjavor: Uginulo preko pet tona ribe, moglo bi doći do širenja zaraze, traži se vanredna sjednica Skupštine (VIDEO)

Elvir Padalović

Više od pet tona ribe uginulo je u prnjavorskom "Ribnjaku" zbog visokih temperatura i začepljenja kanala, a situacija je toliko dramatična da nadležni tvrde da će se smrad uginulih riba osjetiti čak i do Banjaluke.

Ekonomija

31.07.2021

Ekonomija / "Sljedećoj generaciji želimo ostaviti zdravu planetu": Obaveza biti klimatski neutralan do 2050.godine

Elvir Padalović

Evropska unija prije nekoliko dana je detaljno objelodanila kako će smanjiti emisiju stakleničkih plinova u narednim godinama, s tim što je plan mogao revolucionirati mnoge sektore od- avio putovanja do brodarstva.

Politika

13.07.2021

Desk / Milanović - Put od "crvenog Zoke" do miljenika desničara

Elvir Padalović

Zoran Milanović u posjeti je Bosni i Hercegovini, nekim dijelovima da budemo sasvim precizni.

Buka desk

25.06.2021

Desk / Direktor preduzeća u vlasništvu Grada može ujedno biti banjalučki odbornik? Komisija za sprečavanje sukoba interesa pronašla "caku"

Elvir Padalović

Komisija je odlučila da Popović nije u sokobu interesa, jer Grad Banjaluka, pazite sad, nije osnivač ovog preduzeća. Ali jeste vlasnik.

Buka desk

23.06.2021

Desk / Sva politička moć tokom lockdowna u njenim rukama: Željka Cvijanović donosila uredbe u skladu sa Ustavom RS

Elvir Padalović

Odlučio Ustavni sud Republike Srpske

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.