Jutarnji.hr


Region

09.08.2020

Oluja / Pupovac: Sotonizirate nas po medijima, optužujete za izdaju, a mojoj braći niste ostavili mogućnost izbora

Jutarnji.hr

Srpska politika trebala je na vrijeme spriječiti egzodus, zašto Srbima niste pružili izbor, upitao je Pupovac

Vijesti

16.12.2019

SVIJET / Njemačka: U narednih 5 godina trebaće im 100 hiljada novih radnika

Jutarnji.hr

Unatoč tome što se sve češće spominje usporavanje gospodarstva prve sile EU, Njemačke željeznice očajnički traže osoblje. Prema trenutnim procjenama ta će kompanija kroz sljedećih pet godina morati zamijeniti čak polovicu od 200.000 zaposlenika, piše Bild

Vijesti

08.11.2019

SVIJET / NOVINARKA RAZOTKRILA PREVARU 'Šest mjeseci sam na farmi trolova stvarala lažne profile na društvenim mrežama'

Jutarnji.hr

Napravi uvjerljiv profil i daj malo mesa toj osobi, nemoj pisati samo političke stvari. Budi kontroverzna, rekli su joj šefovi u [email protected]

Region

05.11.2019

Region / KLJUČNI SVJEDOK NA SUĐENJU GLAVAŠU PROMIJENIO ISKAZ I PRIZNAO 'Lagao sam, on je bio alfa i omega. To zna cijeli Osijek'

Jutarnji.hr

Jedan od ključnih svjedoka na suđenju Branimiru Glavašu i njegovim suoptuženicima za ubojstva i mučenje osječkih Srba ratne 1991. Nikola Jaman u utorak je izmijenio svoj raniji iskaz u kojem je kazao da je on, a ne Glavaš komandovao tzv. Zaštitnom četom"

Vijesti

29.10.2019

SVIJET / Poruka političarima: 'Manje pričajte, više radite! Cijela država nazaduje'

Jutarnji.hr

Veleposlanstvo Sjedinjenih Država u Bosni i Hercegovinu u utorak je političarima u toj zemlji poslalo poruku kako bi trebali "manje pričati, a više raditi", upozoravajući kako cijela država nazaduje, dok se besplodni politički sukobi nastavljaju.

Region

20.09.2019

DJEVOJČICA PORUČILA / "Ja sam Marijana. Ne chatam na snapam. Lako ćete me prepoznati. Ja sam ona koja ne drži mobitel u rukama"

Jutarnji.hr

"Ja sam Marijana, ne poznajete me? Istina. Nema me ni na Instagramu ni na Fejsu. Ne chatam na snapam. Ako me želite upoznati možete doći k meni, u moju ulicu ili školu. Ili mi mašite dok čekam na autobusnoj stanici.

Vijesti

18.09.2019

SVIJET / Umro legendarni fudbaler nakon 6 godina duge borbe protiv bolesti

Jutarnji.hr

Nakon šest godina teške i duge borbe preminuo je Fernando Ricksen, bivši nizozemski reprezentativac i legenda Glasgow Rangersa. U trenutku smrti imao je 43 godine.

Vijesti

17.09.2019

SVIJET / Muž joj PLAĆAO 25 MARAKA PO SATU da bude samo domaćica i mama

Jutarnji.hr

Melissa Petro i suprug bili su ravnopravni partneri. Oboje su radili puno radno vrijeme, on kao konzultant u digitalnoj kompaniji, ona kao pisac freelancer.

Region

16.09.2019

REGION / PRIVEDEN novinar portala Index Gordan Duhaček

Jutarnji.hr

Novinar portala Index Gordan Duhaček priveden je u ponedjeljak na zagrebački Prekršajni sud zbog objave na društvenim mrežama u kolovozu u kojoj je na uvredljiv način preradio riječi pjesme ''Vila Velebita'', doznaje se u policiji.

Vijesti

16.09.2019

SVIJET / UMRO GLUMAC IZ BEVERLY HILLSA: Imao je samo 49 godina

Jutarnji.hr

Brian Turk, glumac poznat po ulozi u popularnoj seriji Beverly Hills 902010 , umro je u 49. godini nakon borbe s rakom, javlja Mirror.

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.