Nebojša Vukanović


Buka desk

15.06.2018

/ NE MOŽE IM NIKO NIŠTA: Mitar Mirić i Dodik u Štutgartu

Nebojša Vukanović

Naša Vlada ima žive diplomatske aktivnosti, o čemu svjedoči i predstojeća posjeta Milorada Dodika i Željke Cvijanović Njemačkoj. Milorad i Željka neće nažalost razgovarati sa Angelom niti posjetiti Bundestag, već će u subotu veče sa Mitrom Mirićem nastupiti na Zavičajnoj večeri u Štutgartu, koje organizuje Predstavništvo Republike Srpske u Njemačkoj?!

Buka desk

15.07.2017

EP / Elektroprivreda Republike Srpske puca ali i prima nove radnike

Nebojša Vukanović

Sistem Elektroprivrede Republike Srpske nalazi se u alarmantnoj situaciji jer je proizvodnja struje gotovo prepolovljena, a sva proizvodna preduzeća, prije svega termoelektrane u Gacku i Ugljeviku, opterećene su velikim dugovima i neplaćenim potraživanjima.

Kolumne

29.06.2017

Bivši novinari / Škakljiva pitanja Mata Đakovića Miloradu Dodiku: Predsjedniče Vi ste prije rata imali 7 stanova u Beogradu sada nemate nijedan, Vi ste štetovali

Nebojša Vukanović

Poniznost, strahopoštovanje, odanost i snishodljivost koju novinari RTRS-a svakodnevno pokazuju prema Miloradu Dodiku prešla je sve granice, a to potvrđuju i samo neka od brojnih škakljivih pitanja koje je Mato Đaković u Teleringu sinoć uputio Miloradu Dodiku.

Buka desk

23.06.2017

TENDERI / SRPSKE PATRIOTE Dodik Krajišniku nabacio 1,3 mil.

Nebojša Vukanović

Da između Momčila Krajišnika i tzv „utemeljivača i stvaraoca Srpske“ i režima Milorada Dodika postoje neke tajne veze potvrđuju i Ugovori koje je Krajišnikova firma „Sarajevo invest“ potpisala sa javnim preduzećima u elektro-energetskom sektoru.

Ekonomija

21.06.2017

USLUGE / Elektroprivreda RS za advokatske usluge dala 2,3 miliona advokatima iz Beograda

Nebojša Vukanović

Elektroprivreda za advokatske usluge dala 2,3 miliona maraka

Buka desk

13.06.2017

Limuzine / Direktor Elektroprivrede RS Željko Kovačević se počastio limuzinom od 150 000

Nebojša Vukanović

I Željko Kovačević se počastio limuzinom od 150 000

Buka desk

21.01.2017

Inauguracija / "Željkine" ulaznice kupljene na eBay za 7 500$

Nebojša Vukanović

Jeftine podvale režima, lažnog „javnog servisa“ i Dodikovih sinekura vezane za višemjesečnu sagu o lažnim pozivnicima na Trampovu inauguraciju ostaće u našoj istoriji zabilježene kao jedno od najvećih kolektivnih poniženja i mrlja srpskog naroda u novijoj istoriji. Ne samo region, već i cijeli svijet nam smije gledajući kako nesretna premijerka glumi dvorsku ludu praveći kao klovn „selfi“ na Kapitolu među stotinama hiljada ljudi koji su kupili ulaznice kako bi sa kilometra posmatrali da li će se Donald i Melanija osmjehnuti masama nakon službenog preuzimanja funkcije.

Buka desk

11.01.2000

Foča / Kako direktor Puteva RS zlostavlja robinje – primjer radnica N marketa iz Foče

Nebojša Vukanović

Da radnice N Marketa nisu ništa drugo do savremene robinje koje iskorištavaju gazde – braća Predrag i Nenad Nešić, funkcioner DNS-a i novozabrani direktor Puteva Republike Srpske, pokazuje primjer iz Foče. N Market ima 4 prodajna objekta u Foči, i u njime je prijavljeno svega nekoliko radnika, dok većina radi na crno i ne prima ni zagarantovani minimalac.

Buka desk

28.12.2016

Šta je sa Danom Republike / Referendum uspio - Dan Republike Srpske 9. januar prvi put radni dan!?

Nebojsa Vukanović

Da je Dodikov predizborni referendum u potpunosti uspio pokazuje nam i Saopštenje Vlade Republike Srpske i Ministarstva uprave i lokalne samouprave od 26.12.2016. o neradnim danima i praznicima u januaru, objavljeno na Sajtu Vlade Republike Srpske.

Kolumne

22.09.2016

/ Da li mu je Bog oduzeo razum?

Nebojša Vukanović

Svi znamo da naš lažni Otac nacije već duže vremena ima ozbiljnih psihičkih smetnji, koje je dijagnostifikovao ljekar i sudski vještak, ali sudeći prema poslednjim istupima i izjavama stanje se očito pogoršalo, terapija nije adekvatna i izgleda da je potpunu izgubio razum.

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.