RTV BN


Društvo

26.03.2021

DERVENTA / Porodici sa devetero djece isključena struja zbog duga

RTV BN

Zbog 300 maraka duga. Prilog BN televizije.

Politika

27.09.2020

Desk / Vlada RS taji kome je dala 166 miliona KM narodnog novca?!

RTV BN

Vlada Republike Srpske je do polovine septembra isplatila 166 miliona maraka iz Kompenzacionog fonda za pomoć privredi i zdravstvu kako bi se sanirala šteta nastala usljed epidemije virusa korona, potvrdio je Radovan Višković.

Buka desk

02.09.2020

Desk / Banja Luka: Narod ne može živjeti od asfalta, trebaju radna mjesta

RTV BN

Odbornici u Skupštini grada Banjaluka usvojili su na današnjoj sjednici rebalans budžeta za 2020. godinu koji iznosi 155,9 miliona maraka. Osim toga usvojeni su i paketi pomoći za građane.

Društvo

27.08.2020

Desk / Vladika Dimitrije i mostarski muftija gestom poštovanja održali lekciju političkim vođama

RTV BN

"Trebinje i Mostar kao veliki centri pravoslavne i islamske duhovnosti, pismenosti i kulture kroz vijekove predstavljaju nam dobar primjer na tom putu", poručili su zahumsko-hercegovački i primorski vladika i mostarski muftija.

Buka desk

07.05.2020

Desk / Republika Srpska plaća skupu cijenu zbog toga što su uništene Robne rezerve

RTV BN

Fond zdravstvenog osiguranja Republike Srpske nabavlja tri miliona zaštitnih maski ukupne cijene 2,5 miliona maraka. U opoziciji napominju Republika Srpska plaća skupu cijenu uništavanja Robnih rezervi.

Buka desk

18.11.2019

Desk / Bosić upozorava: Dodik najavljuje udar na ustavni poredak i demokratiju

RTV BN

"Dodik već duže vremena najavljuje ozakonjenje svoje autokratske vlasti kroz promjenu krivičnog zakona. U njemu želi da uvede kao krivičnno djelo drugačije stavove od onoga što zastupa njegova većina u NSRS. To je otvorena prijetnja za uvođenjem diktature

Buka desk

26.04.2018

Desk / Okružno tužilaštvo podiglo optužnicu protiv mrtvog Davida Dragičevića?!

RTV BN

Okružno javno tužilaštvo je 30. marta, šest dana poslije pronalaska tijela Davida Dragičevića predalo optužnicu protiv njega, a što je protivno zakonu, rekao je večeras predsjednik NDP-a Dragan Čavić u emisiji "Puls" BN televizije.

Ekonomija

20.04.2018

Alumina / Stevanović: "Oni su sve pokrali u Alumini a ja sam sada kriminalac"!

RTV BN

Gradonačenik Zvornika Zoran Stevanović optužio je upravu Alumine, posebno Milorada Motiku i Rajka Dukića da zloupotrebljavaju i uništavaju to preduzeće, grad Zvornik i cijelu regiju. Gostujući na lokalnom radiju Osvit, Stevanović je kazao da mora doći dan kada će se poštovati zakoni i sudske odluke, jer bez toga, kako je naveo, ovdje nema budućnosti

Buka desk

06.03.2018

Desk / Dvoje oboljelih od morbila u RS

RTV BN

U Republici Srpskoj registrovana su dva slučaja oboljelih od malih boginja. I dok ljekari savjetuju vakcinisanje sve više je roditelja koji su u dilemi.

Buka desk

08.11.2017

Zvornik / Ključa u bolnici u Zvorniku

RTV BN

Iako se ljekari zvorničke bolnice, koji su prošlog mjeseca danima protestvovali zbog smjene direktora Milorada Drljevića, javno ne oglašavaju, to ne znači da se situacija u ovoj zdravstvenoj ustanovi smirila.

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.