Protesti u Bratuncu iz možda nekoga drugoga ugla?

Neki moj osvrt na nedavna događanja u Bratuncu...

cedomir.glavas / 26. Januar 2020

Prvo da kažem kada sam ja bio mlad nas nekoliko je osnovalo omladinsku organizaciju. Ovaj načelnik je bio na vlasti ispred SDS. Ta organizacija je skoro pred gašenjem on je i dalje načelnik opštine Bratunac, mislim da mu je 5. mandat, ali više nije u SDS već u SNSD. Jesam glasao sam za njega na prvom reizboru i pošto je jasno da su izbori izgubili smisao u BiH odlučio sam da ja na iste ne izlazim i da konačno moj glas shvatam nebitnim.

Igrom slučaja nisam na iste mogao otići ali mi je bilo dovoljno pogledati dnevnik i vidjeti punu salu kina u Bratuncu gdje je bila i opozicija i nekolicinu onih kontra mitingaša na centru Bratunca. Interesantno mi je to da je trg odlukom opštine zabranjen za politička okupljanja ali taj dan nije? I ako ste razumni odmah vam je jasno da nešto nije u redu?

Vođa Istočne Alternative Vojin Pavlović koji je čak izbačen i iz SRS je kosio travu na lokalnome stadionu. I iskreno njega smo mi mlađi u Bratuncu doživljavali kao lokalnu subbudalu koje svako selo treba da ima.


Od istog autora

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.