Agencije


BiH

11.01.2021

Деск / Пада ли данас Савјет министара?

Agencije

Сједница Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ биће одржана данас, а на дневном реду је захтјев за иницирање гласања о неповјерењу Савјету министара, као и захтјев за смјену замјеника министра цивилних послова Синише Илића.

Buka desk

27.12.2020

Деск / Високи представник у БиХ: Доћи ће до великог преокрета у БиХ, предводиће Њемачка

Agencije

ВИСОКИ представник ЕУ за Босну и Херцеговину Валентин Инзко потврдио је у суботу како се може очекивати јаче ангажирање међународне заједнице на сређивању стања у тој земљи, најавивши како ће посебну улогу у томе имати Њемачка.

Vijesti

17.12.2020

ЦОВИД 19 / Неочекивани проблеми с Пфизеровом вакцином

Agencije

Ово нису очекивали

Vijesti

15.12.2020

Свијет / Европске земље пооштравају епидемиолошке мјере пред празнике:" Карантин претварају у полицијски час, затварају се продавнице..."

Agencije

У страху од наглог пораста броја заражених коронавирусом током предстојећих празника, неколико европских земаља, укључујуц́и Нјемачку, Холандију и Велику Британију, пооштриле су мјере против епидемије

Vijesti

15.12.2020

Свијет / Издата уредба о празничним правилима за улазак у Аустрију

Agencije

Министарство здравља Аустрије издало је данас уредбу о новим правилима за улазак у Аустрију, која ће важити од суботе, а предвиђају обавезан карантин приликом повратка из ризичних региона и земаља.

Vijesti

14.12.2020

ШВЕДСКА / Шта се догађа у Шведској, да ли је ово распад медицинског система?

Agencije

Цовид-19

Buka desk

24.11.2020

Деск / Додик: "Како ћемо да подржимо неког ко је измишљао, правио спектакле, али... ја признајем да ми је то тешко пало"

Agencije

Додик је навео да је у Бањалуку и Српску он уложио свој живот, те да је за вријеме владавине СНСД-а најбољи период који је Бањалука имала.

Buka desk

12.11.2020

Деск / Изетбеговић: БиХ у рукама има страховито оружје

Agencije

ПРЕДСЈЕДНИК Странке демократске акције Бакир Изетбеговић казао је како Босна и Херцеговина има на располагању "страховито оружје" па је поручио како би о томе требали размислити сви они који имају зле намјере према тој земљи.

Buka desk

11.11.2020

Деск / Нико од медицинара са бироа у Требињу се није јавио на позив

Agencije

Највећи проблем требињске Болнице тренутно је недостатак кадра јер је до сада утврђено да је на вирус корона позитивно 17 љекара и више од 50 медицинских сестара, рекао је замјеник директора за медицинска питања требињске Болнице Станко Буха.

Buka desk

10.11.2020

Регион / Рођен је мини Сцхенген: У задњи трен ускочила и БиХ

Agencije

Пројект заједничког регионалног тржишта раније је добио назив "мини Сцхенген", јер је темељен на замисли да БиХ, Србија, Црна Гора, Албанија, Косово и Сјеверна Македонија на томе докажу своју спремност на узајамну сурадњу,

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.