BN


Ekonomija

30.10.2019

Економија / "Проинтер" потписао уговор вриједан 15 мил. КМ са “Електробијељином”

BN

Уговор вриједан 7,5 милиона евра или око 15 милиона марака потписали су данас у Бијељини представницу “Електробијељине” и компаније “Проинтер” из Бањалуке, за коју ради Игор Додик, преноси РТВ БН

Buka desk

20.10.2018

Опозиција / СДС има доказе о изборној крађи. Наредне четири године биће освета и линч

BN

СДС има доказе о изборној крађи, неки од тих доказа су предочени ЦИК-у, истакли су чланови СДС-а у емисији "Изазови" БН телевизије и нагласили да ако је ЦИК независно тијело које ради по закону треба да омогући поновно бројање гласова.

Buka desk

26.09.2018

Све за изборе / Дјеца на хладноћи чекала Жељку Цвијановић, она поручила: И ја сам се смрзла, ако вам је лакше

BN

Предсједница Владе РС Жељка Цвијановић посјетила је јучер Основну школу "Вук Караџић" у насељу Брањево код Зворника. Малишанима који су 45 минута на хладноћи чекали кандидаткињу СНСД-а за предсједницу мањег бх. ентитета Цвијановић је поручила: "И ја сам се смрзла, ако вам је лакше".

Buka desk

26.09.2018

Гориво / Нова поскупљења: Гориво иде на 2,50 КМ?

BN

До краја седмице возачи ће морати дубље да завуку руке у новчанике. И то за гориво. Очекује се нови талас поскупљења. Иако званичне информације нема, како незванично сазнајемо, дистрибутери су се одлучили да повећају цијене, само још нису сигурни за колико.

Buka desk

20.09.2018

Са трибине / (ВИДЕО) Додик пензионерима: Ко гласа за нас добиће 100КМ, ко не гласа нек' врати паре

BN

На изборној трибини у Угљевику, предсједник Републике Српске и лидер СНСД-а подсјетио је пензионере на обећану једнократну помоћ у износу од 100 марака. То ће им, како је рекао, помоћи да изађу на изборе и гласају за СНСД. Ко не буде гласао,каже, новац ће морати вратити.

Buka desk

27.08.2018

Додиков однос са новинарима / Од вријеђања до лажне подршке: Прво псује, протјерује и ставља мете на леђа новинарима, па их онда брани

BN

Предсједник Републике Српске познат је по пријетњама и вријеђању новинара. У контексту посљедњег напада на новинаре, занимљива је његова подршка раднику медија који је често био мета уз кориштење вулгарног вокабулара. Милорад Додик "најоштрије је осудио" напад на новинара БН ТВ Владимира Ковачевића и од надлежних полицијских структура захтијева да се овај случај до краја и хитно расвијетли.

Buka desk

20.08.2018

ТЕСЛИЋ / Син министра није возио ауто владе

BN

Министарство здравља и социјалне заштите Републике Српске и министар Драган Богданић најоштрије су демантовали информације да је његов службеним возилом Владе Републике Српске изазвао удес у синоћ у Теслићу.

Buka desk

20.08.2018

ШКОЛА / РЕПУБЛИКА СРПСКА ОСТАЈЕ БЕЗ ДЈЕЦЕ Све мање ђака

BN

У Бијељини сваке године све је мање ђака првака, те је ове године у прве разреде у основним школама уписано њих 46 мање него прошле године. У преводу изгубили смо скоро два и по одјељења.

Buka desk

20.08.2018

Теслић / Син министра Богданића службеним аутом Владе РС изазвао удес у Теслићу

BN

Синоћ се у Теслићу догодила саобраћајна незгода у којој је једно лице повријеђено и упућено је у добојску болницу.Возило које је учествовало у саобраћајној незгоди је у власништву Владе РС којим је управљао син министра здравља Никола Богданић, сазнаје БН ТВ.

Buka desk

18.08.2018

Универзитет / Незаконит избор доцента Ћеранића. Хоће ли се бирати поново декан Факултета безбједности

BN

Поступак за избор у звање доцента Предрага Ћеранића, сада декана Факултета безбједносних наука у Бањалуци, могао би да буде поновљен. То је од ректората бањалучког Универзитета тражио професор Миле Ракић који је Ћеранићу тада био противкандидат за доцента.

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.