Buka tim


Buka desk

10.02.2021

ОПЕТ "НАЈБОЉИ" / За Проинтер и пријатеље нови милион из Фонда здравства РС

Buka tim

Фонд здравственог осигурања платиће фирмама "Проинтер ИТСС" д.о.о из Бањалуке и "Цомтраде Сyстем Интегратион" д.о.о. из Сарајева преко милион марака за Microsoft лиценцу.

Buka desk

09.02.2021

СТОТИНЕ ХИЉАДА НА КАНЦЕЛАРИЈСКИ МАТЕРИЈАЛ / Влада сваке године купује за 70 радника хиљаде оловака, маказе, држаче за визитке и кишобране...

Buka tim

Генерални секретаријат Владе Републиксе Српске потрошио је стотине хиљада марака у посљењих неколико година на набавку потрошног канцеларијског материјала којег је немогуће потрошити.

Buka desk

18.01.2021

Деск / ЈАНУАР ДАРЕЖЉИВ МЈЕСЕЦ, ПОКЛОН ИСПОД ЈЕЛКЕ: Проинтер добио нови посао од УКЦ РС

BUKA Tim

Владо Ђајић, директор УКЦ РС, донио је одлуку о додјели око 280.000 КМ ради интервентног одржавања дата центра и инфраструктуре информационог система, путем отвореног поступка, компанији Проинтер, сазнаје БУКА

Buka desk

10.09.2020

НАБАВКЕ / Има се пара кад Проинтер штампа: УКЦ и ХЕТ дали преко милион КМ за изнајмљивање штампача

Buka tim

Универзитетско клинички центар и Хидроелектране на Требишњици годинама дају уносне послове одржавања штампе Проинтеру, омиљеној ИТ фирми власти у РС.

Buka desk

23.03.2019

АНАЛИЗА / И 25 ГОДИНА ПОСЛИЈЕ, МИ СМО КАРАДЖИЋЕВИ ПАЦИЈЕНТИ: Јесмо ли спремни за отријежњење и зашто нам је потребан земљотрес у главама?

Buka tim

Радован Караджић је од властитог народа начинио своје (психијатријске) пацијенте којима је, потом, манипулисао и одвео их у трагедију која се, по ужасу, може мјерити са оном из Другог свјетског рата.

Izbori u BiH

07.10.2018

СВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ / БУКА УЖИВО: Избори у БиХ 2018 - из минута у минут

BUKA Tim

У Босни и Херцеговини данас се одржавају Општии парламентарни избори на којима ће грађани уписани у Централни изборни списак, њих 3.352.933, гласати и бирати 518 носитеља мандата.

Ekonomija

24.04.2018

ИСТРАЖИВАЊЕ / КАКО СЕ ИЗВЛАЧИО НОВАЦ ИЗ ХЕ НА ВРБАСУ: Сумњиви послови и паре за родбину (2)

Buka tim

Управа Хидроелектрана на Врбасу је у претходних 10 година кроз систем јавних набавки закључила на десетине штетних уговора.

Ekonomija

23.04.2018

ИСТРАЖИВАЊЕ / КАКО СЕ ИЗВЛАЧИО НОВАЦ ИЗ ХЕ НА ВРБАСУ: Милионски послови за “МГ Минд” (1)

Buka tim

Управа ЗП “Хидроелектрана на Врбасу” је у претходних 10 година кроз систем јавних набавки закључила на десетине штетних уговора.

Buka desk

09.01.2018

Бањалука / АТМОСФЕРА У БАЊАЛУЦИ: Оклопна возила на улицама, погледајте како изгледа Трг Крајине

Buka tim

На улицама Бање Луке од раних јутарњих часова примјетно је јако полицијско осигурање, у центру града не раде угоститељски објекти, забрањено је точење алкохола, а дио улица је блокиран за саобраћај, због манифестација којима се обиљежава неуставни Дан РС-а.

Buka desk

12.12.2017

Бањалука / Стравично невријеме у Бањалуци: Вјетар чупао дрвеће, носио кровове. Хаос на улицама

Buka tim

У Бањалуци су током ноћи причињене значајне штете узроковане олујним вјетром.

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.