Daily Mail


Tema

23.12.2017

Породица / "УПОЗНАЈТЕ МОДЕРНУ ПОРОДИЦУ" Сви су променили пол: Тата је мама, мама је тата, ћерка је син, а син ћерка (ФОТО)

Daily mail

Супруг се родио као жена, супруга као мушкарац, черка као мушко, а син као женско. Данас су срећна четворочлана трансродна породица, која живи у Квин Крику у Аризони, а британски "Дејли мејл" их представља као "модерну породицу".

Nauka i tehnologija

25.08.2017

Наука / Кинези нижу успехе: Изведена прва квантна телепортација под водом

Daily Mail

Након прве телепортације фотона у Земљину орбиту, недавно је успешно изведена и телепортација заплетених фотона под водом, пише Даил Маил.

Tema

17.08.2017

Лојалност / Слијеп и хром: Вијерни пас ни послије 10 година не напушта гроб власника

Daily Mail

Немачки овчар Капитан се већ десет година не одваја од гроба свог преминулог власника Мигела Гузмана. Одани љубимац дословно сваки дан проводи на гробљу у Аргентини, упркос томе што је потпуно слеп и што једва хода, преноси Даил Маил.

Tema

05.04.2017

ВИДЕО / Урнебесни снимак полицајца и пацова ће вас насмијати до суза

DAILY MAIL

Усамљени полицајац безбрижно се шетао ходницима полицијске станице у Сент Петерсбургу у Флориди, када је налетео на пацова.

Tema

25.11.2016

Схрвани отац не може доћи себи / Нјен нестанак био је мистериозан, проналазак се показао још већом енигмом

Daily Mail

Шведска студентица коју су сасвим случајно фотографирали као бескућницу на улицама Рима, мислећи да се ради о Маделеине МцЦанн, Британки која је као четверогодишњакиња нестала прије девет година, макнула је апсолутно све своје фотографије из породичног дома прије него што је нестала, рекао је њезин схрвани отац за Даил Маил.

Tema

23.11.2016

/ Тест: Колико боја видите на овој слици?

DAILY MAIL

Тест ће вам открити колико добро умете да разликујете и препознате различите боје и њихове нијансе.

Tema

21.11.2016

/ Колико често мијењате четкицу за зубе?

Daily Mail

Истраживање које је на 1.000 пацијената спровела водећа британска стоматолошла клиника Царисброок Дентал показало је да жене мењају четкице за зубе двоструко чешће него мушкарци.

Tema

11.11.2016

/ Како ће изгледати смрт универзума?

Daily Mail

Према мишљењу већине стручњака, смрт нашег универзума биће хладна и постепена. Међутим, ново истраживање португалских научника указује на то да би тај процес могао да буде знатно силовитији.

Tema

25.10.2016

/ Како су нацисти направили прву фотографију Земље из свемира

DAILY MAIL

Досад смо добили много фотографија Земље из свемира - од сателита који прате лед на Арктику, до астронаута који фотографишу поларну светлост “с висине”. Међутим, мало ко зна да је свет пре 70 година добио прву фотографију наше планете из космоса.

Tema

23.09.2016

/ Да ли су црне рупе портали за друге димензије?

Daily Mail

Научници са Универзитета Краљице Марије у Лондону развили су теорију која може да указује да постоји девет димензија, а да су црне рупе кључне за њихово достизање.

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.