Danas.rs


Region

16.09.2019

РЕГИОН / Бела Црква: Професорице у гимназији добиле отказ јер нису хтјеле да буду ботови

Danas.rs

Остале су без посла, пошто су одбиле политичке уцене да у слободно време треба да се баве „ботовањем“ и иду на политичке митинге, јавио је сајт Белоцркванске новости.

Region

13.04.2019

1 од 5 милиона / Испред Дома Народне скупштине Србије данас протест „Сви као један -Један од пет милиона“

Danas.rs

У Београду ће данас у 15 часова испред Дома Народне скупштине почети протест против актулене власти „Сви као један – Један од пет милиона“.

Region

15.12.2018

Протести / Десетак хиљада на протесту у Београду, следећи скуп 16. јануара (ФОТО, ВИДЕО)

Danas.rs

На другом протесту „Стоп крвавим кошуљама“, под слоганом „Хајде да се пребројимо“ окупило се на београдским улицама вечерас десетак хиљада грађана, више него прошле суботе, упркос снегу који пада већ више од 24 сата.

Region

28.08.2018

Представници дипломатских кругова из Берлина о заокрету у политици САД према косовском проблему / И Нјемачка ће на крају прихватити разграничење

Danas.rs

Имајући у виду јасне „сигнале“ Вашингтона да ће прихватити договор о разграничењу Београда и Приштине, Берлин неће остати „усамљен играч“ на међународној политичкој сцени и, по свему судећи, уважиће компромис који буду постигли српски и косовски председник Александар Вучић и Хашим Тачи.

Buka desk

05.07.2018

Деск / „Симини четници“ ослобођени за убиство 27 ромских цивила

Danas.rs

Апелациони суд у Београду потврдио је ослобађајућу пресуду против припадника јединице „Симини четници“ за рушење џамије и за убиство 27 ромских цивила у селу Скочић (Зворник, БиХ) у јулу 1992. године.

Region

22.03.2018

Жарко Требјешанин / Где нема наде у будућност, деца се не рађају

Danas.rs

Људи су овде изгубили наду. Када изгубите наду и веру у будућност, ту нема деце, јер нико не жели да унесрећује потомство.

Tema

26.01.2018

Глумац / Борис Миливојевић: Проблем је што ријалитији заглупљују генерације младих

Danas.rs

Глумац Борис Миливојевић каже да се позориште сада пребацило у скупштину и околину, али да ако неко жели да мења ствари на боље, треба да крене од себе

Region

04.01.2018

ИНТЕРВЈУ / Социолог Јово Бакић: Олигархијска свита срушиће саму себе

Danas.rs

Нашу државу је мафија заробила и држи је чврсто у свом заробљеништву, и то је, без икакве дилеме, најозбиљнији проблем нашега друштва.

Region

12.12.2017

Суочавање / Мој син је, ни крив ни дужан, убијен због Ратка Младића

Danas.rs

Роса Јаковљевић, мајка гардисте Драгана Јаковљевића, који је са колегом Драженом Миловановићем трагично настрадао у касарни "Топчидер", 5. октобра 2004. године, говорила на Женском суду у Сарајеву

Tema

02.11.2017

ИСХРАНА / Због чега нисмо умјерени у исхрани?

Danas.rs

Студија под називом Потенцијална урбано-рурална епидемија (ПУРЕ) бавила се навикама и здрављем 135.000 испитаника у 18 земаља на пет континената. Истраживачи су установили да најздравије особе једу храну богату воћем, поврћем и махунаркама, са мало рафинисаних угљених хидрата и шећера.

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.