Dragan Bursać


BiH

10.03.2019

Има ли стида / Драган Бурсаћ: Биће опет пакао и крвава Дрина

Dragan Bursać

Морате признати да ови стихови не остављају мјеста било каквој импровизацији. Дакле, брадате сподобе су итакако свјесне пакла којег су направиле недужном народу у задња два рата, знају да је Дрина била дословно кравава и то није мит.

Društvo

04.03.2019

КОЛУМНА / Драган Бурсаћ: За мобилизацију спремна дјеца!

Dragan Bursać

Само потпуно расељавање војно способних је, нажалост, једина трајна гаранција за мир у БиХ. Јер боље вам је живо дијете на бауштели у Клагенфурту, него мртав “херој” који се борио за газдину фирму, на оближњем гробљу!

Politika

25.02.2019

Опозиција у РС / Драган Бурсаћ: Гном Чава и остале ублехе наше опозиције

Dragan Bursać

Е сад, то што глупи народ не зна шта је хтио рећи, јеби га, до народа је. Како год, јадног ли и прежалосног човјечуљка. Овог бившег опозиционара не треба штедити макар кроз зајебанцију до краја свих његових мандата.

Društvo

18.02.2019

КОЛУМНА / Драган Бурсаћ: Јунаци, срећна вам сезона лова на мигранте!

Dragan Bursać

Жупљанин најбоље зна како се треба спонтано самоорганизовати и извести симпатична мала линчовања. Јеби ти то, док дође полиција, народ својим шакама, пардон аргументима, може сваком уљезу од равница Бангладеша до мароканског Атласа показати свога Бога

Kolumne

10.02.2019

Сплит / Драган Бурсаћ: Ћетник у мору!

Dragan Bursać

Чули сте то, морали сте чути, данас су четворица ватерполиста Црвене Звезде мучки нападнута у Сплиту уочи утакмице с екипом Морнара. Радња, навијек иста када хрпице нација дјелују.

Kolumne

22.01.2019

КОЛУМНА / Драган Бурсаћ: Хлађење бањалучких муда

Dragan Bursać

Него, јесте ли слушали Николу Коју неко вече и имате ли ишта више куражи од оне која је потребна да се рецитује Јазавац, пред Петром Ђокићем, министром без факултета???

Kolumne

11.01.2019

КОЛУМНА / Драган Бурсаћ: Четник Човић у Бањалуци

Dragan Bursać

Па има толико ствари којима може бити захвалан Републици Српској и њеном режиму Човке, да му је мало једна Парада. Тај би се требао појављивати још најмање десет година. Или свих стотину, колико је Додик најавио да ће карневал трајати у инат душманима.

Kolumne

05.01.2019

КОЛУМНА / Драган Бурсаћ: Непристојне бошњачке кости кваре журку у РС

Dragan Bursać

Какав изопачен ум мораш имати, па да те вријеђају кости људи који се другачије зову, који су ти били комшије, са којима си дијелио корицу круха, и добро и зло?

Kolumne

24.12.2018

Колумна / Драган Бурсаћ: Честит Божић, Разиме!

Dragan Bursać

Једно мудо је устврдило како Разиму само фали чланска карта Кола српских сестара па да га прогласимо за доживотног предсједника Предсједништва БиХ.

Kolumne

17.12.2018

Закон / Драган Бурсаћ: Хоће ли Жељка ухапсити Додика?

Dragan Bursać

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.