Elvir Padalović


Društvo

26.09.2020

ДОНЕСЕНА ПРВА ПРЕСУДА / Републички штаб за ванредне ситуације није "државно тијело", није се смјело кажњавати за вријеме полицијског часа у РС

Elvir Padalović

Основни суд у Приједору ослободио је одговорности лице које је прекршајно кажњено због кршења забране кретања за вријеме полицијског часа у Републици Српској а на основу Закључка Републичког штаба за ванредне ситуације.

Društvo

24.09.2020

Деск / "БОЈИМ СЕ ДА ЋЕ НАС ОВО ТРОВАТИ ЈОШ ДУГО" И даље нема рјешења за тоне смрдљивог отпада у Дрвару

Elvir Padalović

Прије скоро мјесец дана у Дрвару је одржана заједничка прес конференција локалних заједница Дрвара, Бихаћа и Босанског Грахова на тему увезеног отпада из Италије. Након мјесец дана нема конкретног рјешења за поменуто смеће.

Društvo

27.09.2020

Деск / КОНСТИТУТИВНИ САМО НА ПАПИРУ: Свега 1,3% Бошњака и Хрвата је запослено у институцијама Републике Српске

Elvir Padalović

У институцијама Републике Српске је запослено свега 1,3% Бошњака и 1,3% Хрвата.

Buka desk

21.09.2020

Деск / Јесу ли Бањалучани извојевали прву малу побједу: Оспоравање регулационог плана, стопира се градња двосмјерне улице. Рушење зграде ће контролисано бити заустављено!

Elvir Padalović

Данас је у Бањалуци одржан састанак представника станара улица Симе Шолаје и градоначелника Бањалуке о рушењу зграде Кина Козара али и регулационом плану овог дијела града.

Buka desk

21.09.2020

Деск / Градоначелник Бањалуке за БУКУ о рушењу зграде у центру града: Инспекцијска контрола, а онда вјештачење свега. Док сам ја овдје, градње улице неће бити

Elvir Padalović

Данас је у Бањалуци одржан састанак представника станара улица Симе Шолаје и градоначелника Бањалуке о рушењу зграде Кина Козара, али и регулационом плану овог дијела града.

Politika

17.09.2020

Деск / "НИСМО МОГЛИ УТИЦАТИ НА ТОК СТВАРИ": Зашто се Драшко Станивуковић тек сад укључио у борби против рушења Кина Козара?

Elvir Padalović

Рушење кина Козара јуче је почело у Бањалуци.

Ekonomija

27.09.2020

Економија / Дијаспора шаље огроман новац у БиХ, ради се о милијардама

Elvir Padalović

Износи који долазе у БиХ из дијаспоре броје се у милијардама.

Politika

13.09.2020

Деск / КОЛИКО ЈЕ ЉУДИ ЕМИГРИРАЛО ИЗ БИХ У 2019.ГОДИНИ?- Објављени подаци у које се четири земље бјежи званично највише

Elvir Padalović

Према подацима Агенције за идентификацијска документа, евиденцију и размјену података Босне и Херцеговине у 2019. години, 4.044 особа је одјавило боравак у Босни и Херцеговини, то јесте трајно се одселило са ових простора.

Ekonomija

08.09.2020

Деск / НЕМА ЗИМЕ ЗА ОМИЉЕНУ ИТ КОМПАНИЈУ У РС: "Проинтеру" нових пола милиона од Фонда здравственог осигурања РС

Elvir Padalović

Фонд здравственог осигурања Републике Српске додијелио је компанији "Проинтер" посао одржавања Пословног информационог система Фонда здравственог осигурања Републике Српске у вриједности од 500.400,00 КМ без ПДВ-а

Region

07.09.2020

ОТКРИВАМО / ИГРА ПРИЈЕСТОЉА У ЦРНОЈ ГОРИ: Откуд уопште идеја за експертску владу и ко би могао бити премијер такве Владе?

Elvir Padalović

Након три деценије, црногорска опозиција успјела је да побиједи Мила Ђукановића и отвори ново поглавље у својој историји.

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.