FENA


Buka desk

13.10.2019

БЕОГРАД / Дубровчанку у банци мушкарац назвао "усташицом"

Fena

Марлена Wеинбергер Павловић већ мјесец дана покушава од службених институција у Србији - почев од полиције до државног уреда повјереника за родну равноправност - добити одговор на дописе и захтјеве за заштиту коју је затражила због увреда и шиканирања

Ekonomija

12.10.2019

ДУГ / Колико Република Српска дугује страним кредиторима?

FENA

Детаљи

Ekonomija

12.10.2019

Деск / Колико Република Српска дугује страним кредиторима?

FENA

Укупно задужење Републике Српске по неотплаћеним главницама иностраних кредита на крају прошле године је износило три милијарде и 372,4 милиона, а пројектовани унутрашњи дуг милијарду и 557,5 милиона КМ.

Buka desk

11.10.2019

Деск / Експлозија бомбе у Тузли: Погинули супружници, повријеђен њихов син

FENA

Од посљедица експлозије која се јутрос догодила у насељу Паша Бунар у Тузли смртно су страдали супружници, а њихов син А.З. (1999.) је повријеђен и смјештен у болницу, изјавио је за Фену портпарол Тужилаштва Тузланског кантона Адмир Арнаутовић.

Buka desk

11.10.2019

БОСАНСКА ГРАДИШКА / Почетак радова на изградњи моста преко Саве између БиХ и Хрватске

Fena

Европска комесарка за транспорт Виолета Булц и шеф Делегације ЕУ у БиХ и специјални представник ЕУ амбасадор Јоханн Саттлер присуствоват ће данас у Градишци званичном обиљежавању почетка радова на изградњи међудржавног моста преко ријеке Саве између Би

Buka desk

10.10.2019

Деск / Станивуковић у Народној скупштини: Тврде да не воле Босну и Херцеговину, а фамилију позапошљавали у Електропреносу БиХ

FENA

Опозиција у Народној скупштини Републике Српске данас је оштро критиковала рад Комисије за утврђивање сукоба интереса у органима власти РС, која је лани утврдила свега четири сукоба интереса и то код одборника.

Buka desk

09.10.2019

Деск / Сарајево: Хаджибајрић затворио градилиште насеља "Сараyа Ресорт"

FENA

Због нелегалне градње стамбено-пословног насеља "Сараyа Ресорт" на Хладиводама без претходно прибављених грађевинских дозвола, начелник Опћине Стари Град Ибрахим Хаджибајрић наредио је хитне мјере које укључују затварање градилишта и санкционисање..

Buka desk

08.10.2019

ПОТРАГА / Нестао Жељко Панджић из Источног Сарајева! Из полиције моле грађане да помогну

Fena

Полицијској станици Источно Сарајево јучер је пријављен нестанак Жељка Панджића (1976.), настањеног у Источном Новом Сарајеву.

Vijesti

08.10.2019

Свијет / Њемачка упозорава на хаотично поновљање прилива миграната из 2015. у ЕУ

FENA

Њемачка је у уторак упозорила на понављање хаотичног прилива миграната који се догодио  2015. године када је Еуропска ј унија била неспремна, при чему су Грчка и Кипар  упозорили на алармантан пораст долазака миграната  из сусједне Турске.

Buka desk

07.10.2019

Деск / Скоро 1000 здравствених радника протестује у Сарајеву

FENA

У току је протест чланова Синдиката радника у здравству у Кантону Сарајево којима су се придружили синдикати основног, средњег и високог образовања.

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.