Index.hr


Region

13.01.2020

ХРВАТСКА / Данас ће испитати троструког убојицу из Сплита. Једног је убио грешком?

Index.hr

Жупанијски државни одвјетник јутрос би требао испитати 25-годишњег Филипа Завадлава, који је у суботу послијеподне у средишту Сплита калашњиковом усмртио тројицу мушкараца.

Region

12.01.2020

РЕГИОН / Поморац Филип Завадлав је осумњичени за троструко убиство у Сплиту

Index.hr

У самом центру Сплита, у Улици Шперун и у Рамиловићевој улици, у суботу је дошло до пуцњаве из аутоматског оружја у којој су два мушкарца погинула на мјесту догађаја, док је трећи преминуо нешто касније у болници.

Region

10.01.2020

ХРВАТСКА / Стиже нови закон, забрањују се петарде

Index.hr

МИНИСТАРСТВО унутарњих послова Хрватској у јавну је расправу упутило измјене Закона о експлозивним тварима те производњи и промету оружја из чега се може ишчитати како се припрема забрана петарди током цијеле године!

Region

08.01.2020

Регион / Загреб: Хрпа људи дошла пред Холдинг на јањетину код Јуричана, дигли шаторе

Index.hr

РЕДАТЕЉ Дарио Јуричан, који се на недавним предсједничким изборима натјецао под слоганом 'Корупција свима', у сриједу послијеподне поставио је шатор испред Загребачког холдинга

Vijesti

08.01.2020

СВИЈЕТ / Пуцњава у главном граду Канаде, више рањених

Index.hr

Канадска полиција истражује инцидент који се догодио јутрос око 7:30 сати по локалном времену (13:30 по нашем времену) у улици Гилмоур у главном граду Оттаwи.

Vijesti

08.01.2020

СВИЈЕТ / Појавили су се први снимци пада авиона у Ирану

Index.hr

Погинули су сви путници и чланови посаде украјинског зракоплова који се срушио у Ирану, потврдио је у сриједу украјински предсједник Володимир Зеленскиј.

Tema

07.01.2020

Подвиг / Храбра кујица од пожара спасила стадо оваца и цијело имање

Index.hr

Шест година стара кујица Патсy постала је права интернет звијезда. Када је примијетила да се пожар све више и више приближава имању, учинила је нешто невјеројатно

Region

06.01.2020

РЕГИОН / Шта ће Колинда радити након изборног дебакла? Одговорила да ће завршити докторат

Index.hr

"ТУ САМ, остајем у Хрватској. Мени још преостаје завршити свој докторат", рекла је синоћ Колинда Грабар-Китаровић додајући како се нада да ће је људи схватити те јој "допустити ако сутра оде на десет-петнаест дана одмора".

Region

04.01.2020

РЕГИОН / Нове информације о трагедији у Осијеку: Погинули се враћали из изласка

Index.hr

Познато је више информација о страшној прометној несрећи која се догодила рано јутрос у Осијеку, у којој је погинуло троје људи.

Region

04.01.2020

РЕГИОН / Скандал у Хрватској: Болница заташкала да је прворођено дијете ромско

Index.hr

Саборски заступник ромске националне мањине Вељко Кајтази објавио је да је жупанијска болница у Чаковцу, заједно с представницима Међимурске жупаније, прикрила чињенице и обманула јавност о прворођеном дјетету ове године у тој жупанији.

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.