Jutarnji.hr


Vijesti

08.11.2019

СВИЈЕТ / НОВИНАРКА РАЗОТКРИЛА ПРЕВАРУ 'Шест мјесеци сам на фарми тролова стварала лажне профиле на друштвеним мрежама'

Jutarnji.hr

Направи увјерљив профил и дај мало меса тој особи, немој писати само политичке ствари. Буди контроверзна, рекли су јој шефови у Цат@Нету

Region

05.11.2019

Регион / КЉУЧНИ СВЈЕДОК НА СУЂЕЊУ ГЛАВАШУ ПРОМИЈЕНИО ИСКАЗ И ПРИЗНАО 'Лагао сам, он је био алфа и омега. То зна цијели Осијек'

Jutarnji.hr

Један од кључних свједока на суђењу Бранимиру Главашу и његовим суоптуженицима за убојства и мучење осјечких Срба ратне 1991. Никола Јаман у уторак је измијенио свој ранији исказ у којем је казао да је он, а не Главаш командовао тзв. Заштитном четом"

Vijesti

29.10.2019

СВИЈЕТ / Порука политичарима: 'Мање причајте, више радите! Цијела држава назадује'

Jutarnji.hr

Велепосланство Сједињених Држава у Босни и Херцеговину у уторак је политичарима у тој земљи послало поруку како би требали "мање причати, а више радити", упозоравајући како цијела држава назадује, док се бесплодни политички сукоби настављају.

Region

20.09.2019

ДЈЕВОЈЧИЦА ПОРУЧИЛА / "Ја сам Маријана. Не цхатам на снапам. Лако ћете ме препознати. Ја сам она која не држи мобител у рукама"

Jutarnji.hr

"Ја сам Маријана, не познајете ме? Истина. Нема ме ни на Инстаграму ни на Фејсу. Не цхатам на снапам. Ако ме желите упознати можете доћи к мени, у моју улицу или школу. Или ми машите док чекам на аутобусној станици.

Vijesti

18.09.2019

СВИЈЕТ / Умро легендарни фудбалер након 6 година дуге борбе против болести

Jutarnji.hr

Након шест година тешке и дуге борбе преминуо је Фернандо Рицксен, бивши низоземски репрезентативац и легенда Гласгоw Рангерса. У тренутку смрти имао је 43 године.

Vijesti

17.09.2019

СВИЈЕТ / Муж јој ПЛАЋАО 25 МАРАКА ПО САТУ да буде само домаћица и мама

Jutarnji.hr

Мелисса Петро и супруг били су равноправни партнери. Обоје су радили пуно радно вријеме, он као конзултант у дигиталној компанији, она као писац фрееланцер.

Region

16.09.2019

РЕГИОН / ПРИВЕДЕН новинар портала Индеx Гордан Духачек

Jutarnji.hr

Новинар портала Индеx Гордан Духачек приведен је у понедјељак на загребачки Прекршајни суд због објаве на друштвеним мрежама у коловозу у којој је на увредљив начин прерадио ријечи пјесме ''Вила Велебита'', дознаје се у полицији.

Vijesti

16.09.2019

СВИЈЕТ / УМРО ГЛУМАЦ ИЗ БЕВЕРЛY ХИЛЛСА: Имао је само 49 година

Jutarnji.hr

Бриан Турк, глумац познат по улози у популарној серији Беверлy Хиллс 902010 , умро је у 49. години након борбе с раком, јавља Миррор.

Region

22.08.2019

ХРВАТСКА / Јавио се власник куће у којој су преварени Французи хтјели одсјести: ДОЂИТЕ БЕСПЛАТНО!

Jutarnji.hr

Вилла Мартелина налази се у Сплитској на отоку Брачу, а цијена ноћења за осам особа креће се између 490 и 900 еура, овисно о термину у којем се унајмљује. Француски туристи су свој смјештај у “тој вили” платили 6420 еура

Region

19.08.2019

ФОТО / Усташка застава на огради дјечијег игралишта у Сплиту!

Jutarnji.hr

На западној огради дјечјег игралишта у иначе мирној сплитској Осјечкој улици непозната је особа објесила заставу, која је због првог бијелог поља на шаховници противна Закону о застави РХ, пише Слободна Далмација.

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.