Jutarnji.hr


Vijesti

16.12.2019

СВИЈЕТ / Њемачка: У наредних 5 година требаће им 100 хиљада нових радника

Jutarnji.hr

Унаточ томе што се све чешће спомиње успоравање господарства прве силе ЕУ, Њемачке жељезнице очајнички траже особље. Према тренутним процјенама та ће компанија кроз сљедећих пет година морати замијенити чак половицу од 200.000 запосленика, пише Билд

Vijesti

08.11.2019

СВИЈЕТ / НОВИНАРКА РАЗОТКРИЛА ПРЕВАРУ 'Шест мјесеци сам на фарми тролова стварала лажне профиле на друштвеним мрежама'

Jutarnji.hr

Направи увјерљив профил и дај мало меса тој особи, немој писати само политичке ствари. Буди контроверзна, рекли су јој шефови у Цат@Нету

Region

05.11.2019

Регион / КЉУЧНИ СВЈЕДОК НА СУЂЕЊУ ГЛАВАШУ ПРОМИЈЕНИО ИСКАЗ И ПРИЗНАО 'Лагао сам, он је био алфа и омега. То зна цијели Осијек'

Jutarnji.hr

Један од кључних свједока на суђењу Бранимиру Главашу и његовим суоптуженицима за убојства и мучење осјечких Срба ратне 1991. Никола Јаман у уторак је измијенио свој ранији исказ у којем је казао да је он, а не Главаш командовао тзв. Заштитном четом"

Vijesti

29.10.2019

СВИЈЕТ / Порука политичарима: 'Мање причајте, више радите! Цијела држава назадује'

Jutarnji.hr

Велепосланство Сједињених Држава у Босни и Херцеговину у уторак је политичарима у тој земљи послало поруку како би требали "мање причати, а више радити", упозоравајући како цијела држава назадује, док се бесплодни политички сукоби настављају.

Region

20.09.2019

ДЈЕВОЈЧИЦА ПОРУЧИЛА / "Ја сам Маријана. Не цхатам на снапам. Лако ћете ме препознати. Ја сам она која не држи мобител у рукама"

Jutarnji.hr

"Ја сам Маријана, не познајете ме? Истина. Нема ме ни на Инстаграму ни на Фејсу. Не цхатам на снапам. Ако ме желите упознати можете доћи к мени, у моју улицу или школу. Или ми машите док чекам на аутобусној станици.

Vijesti

18.09.2019

СВИЈЕТ / Умро легендарни фудбалер након 6 година дуге борбе против болести

Jutarnji.hr

Након шест година тешке и дуге борбе преминуо је Фернандо Рицксен, бивши низоземски репрезентативац и легенда Гласгоw Рангерса. У тренутку смрти имао је 43 године.

Vijesti

17.09.2019

СВИЈЕТ / Муж јој ПЛАЋАО 25 МАРАКА ПО САТУ да буде само домаћица и мама

Jutarnji.hr

Мелисса Петро и супруг били су равноправни партнери. Обоје су радили пуно радно вријеме, он као конзултант у дигиталној компанији, она као писац фрееланцер.

Region

16.09.2019

РЕГИОН / ПРИВЕДЕН новинар портала Индеx Гордан Духачек

Jutarnji.hr

Новинар портала Индеx Гордан Духачек приведен је у понедјељак на загребачки Прекршајни суд због објаве на друштвеним мрежама у коловозу у којој је на увредљив начин прерадио ријечи пјесме ''Вила Велебита'', дознаје се у полицији.

Vijesti

16.09.2019

СВИЈЕТ / УМРО ГЛУМАЦ ИЗ БЕВЕРЛY ХИЛЛСА: Имао је само 49 година

Jutarnji.hr

Бриан Турк, глумац познат по улози у популарној серији Беверлy Хиллс 902010 , умро је у 49. години након борбе с раком, јавља Миррор.

Region

22.08.2019

ХРВАТСКА / Јавио се власник куће у којој су преварени Французи хтјели одсјести: ДОЂИТЕ БЕСПЛАТНО!

Jutarnji.hr

Вилла Мартелина налази се у Сплитској на отоку Брачу, а цијена ноћења за осам особа креће се између 490 и 900 еура, овисно о термину у којем се унајмљује. Француски туристи су свој смјештај у “тој вили” платили 6420 еура

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.