NN


Vijesti

08.11.2019

СВИЈЕТ / Демонстранти ухватили градоначелницу, ошишали је и офарбали

NN

Грађани Ла Паза, незадовољни ситуацијом у Боливији, изашли су на улице широм државе како би протестовали против акутелне власти.

Buka desk

23.10.2018

БАЊАЛУКА / Из комбија маме малишане да им приђу, бањалучка полиција истражује два случаја

NN

Полиција у Бањалуци истражује двије пријаве према којима се поред малишана, у два бањалучка насеља, заустављао комби с непознатим људима који су их мамили да им приђу

Buka desk

23.10.2018

НАСИЛНИК / Ужасан призор у бх. граду: Насред улице тукао три жене

NN

Петнаестак људи нијемо је посматрало пијаног мушкарца тридесетих година како насрће на мајку, супругу и сестру на паркингу у Мркоњић Граду, али његовој сили супротставила су се двојица храбрих пролазника, који су случајно наишли и видјели овај ужасни призор.

Buka desk

19.10.2018

козарска дубица / У Козарској Дубици Дан жалости

NN

Поводом трагичног догађаја, убиства Бојана Миловановића, начелник општине Козарска Дубица Раденко Рељић прогласио је данас,19.октобар Даном жалости.

Buka desk

12.10.2018

Бањалука / Говедарица сазива сједницу Предсједништва странке: Подјела у СДС-у због коалиције са СНСД-ом

NN

Вукота Говедарица, предсједник СДС-а, наредне седмице ће сазвати сједницу Предсједништва странке како би им представио своје виђење изборних резултата и даљих потеза.

Buka desk

12.10.2018

Приједор / Плакатима у Приједору маме занатлије у ЕУ

NN

Колика је потражња за занатлијама за рад у ЕУ, показује и потез једне словеначке агенције за посредовање радне снаге, која је плакатима облијепила улице Приједора, у којем траже раднике за рад у Нјемачкој са хрватским папирима или визама.

Buka desk

09.10.2018

избори 2018. / Нису гласали ни сами за себе: Пет кандидата завршило с нулом

NN

Иако дјелује невјероватно, постизборна рачуница показала је да пет кандидата за посланике у Народној скупштини Републике Српске није освојило ниједан глас, што значи да ни сами нису ставили "икс" испред властитог имена на гласачком листићу!

Buka desk

07.10.2018

Бањалука / Бањалучанин пријавио злоупотребу гласа свог сина који студира у Нјемачкој

NN

Дарко Марковић из Бањалуке је пријавио злоупотребу гласа његовог сина Дејана који се налази на студијима у Нјемачкој.

Buka desk

07.10.2018

ИЗБОРИ / Гласачки листић се може пресавијен убацити у кутију

NN

На појединим бирачким мјестима у Бањалуци дошло је до конфузије код бирача и чланова појединих бирачких одбора на који начин убацити гласачки листић након завршетак гласања у прозирну кутију, да ли га пресавити или не, па је Максида Пирић, портпарол ЦИК-а БиХ, објаснила да се гласачки листићи могу пресавити.

Buka desk

02.10.2018

Бакирова супруга у политици / Себија Изетбеговић о политичком ангажману: Кад ја обучем одијело и штикле, то вам је побједа. Сто посто!

NN

Онима који имају намјеру да гласају за њу на октобарским изборима поручила је да одмах након тога добро засучу рукаве и да се спреме да раде по читав дан

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.