Nedeljnik


Nauka i tehnologija

04.07.2020

Регион / Симптом о ком се све чешће прича могао би јасније да указује на коронавирус: “Температура се јавља касније…”

Nedeljnik

Провера температуруе могла би да се придружи дугачкој листи искривљених одговора на пандемију коронавируса, преноси Недељник

Region

15.06.2020

Регион / “Предсједник се припрема да прогласи још једно ванредно стање…”

Nedeljnik

Ванредни парламентарни избори у Северној Македонији биће одржани 15. јула, договориле су данас две највеће партије, владајућа СДСМ и опозициона ВМРО ДПМНЕ.

Region

21.05.2020

Регион / Како је Врање престигло Београд по броју заражених и постало жариште коронавируса

Nedeljnik

Највећи број заражених, од јуче регистрованих 100, забиљежен је у Врању, њих чак 39, чиме је тај град на југу Србије престигао Београд који је у јеку епидемије важио за једно од највећих жариште коронавируса. У Београду је јуче забиљежено 18 нових

Vijesti

20.04.2020

Деск / Угледни шведски епидемиолог дефинисао све грешке затварања пред коронавирусом

Nedeljnik

Шведски професор, епидемиолог доктор Јоха Гисецке, таксативно је навео све нелогичности у вези са избором бројних земаља да се затворе пред коронавирусом, а његове ставове до детаља је пренео портал реалцлеарполитицс.цом.

Tema

21.03.2020

Деск / ББЦ: Како остати срећан у тешким временима-Скрените мисли, фокусирајте се на мале ствари, средите кућу

Nedeljnik

Имајући у виду да се пандемија коронавируса развија и све више људи је изоловано у својим кућама, са свим дешавањима, ограниченим кретањем, затвореним границама, тешко је не бити преплављен различитим емоцијама.

Vijesti

24.02.2020

Свијет / Ова држава је објавила рат кладионицама и коцкарницама: “Не регулишемо индустрију текстила, већ сектор који утиче на јавно здравље”

Nedeljnik

Шпански министар за потрошњу Алберто Гарсон представио је план који има за циљ да се смањи, па чак и забрани рекламирање кладионица и коцкарница у земљи, а све како би се зауставио раст зависника од игара на срећу.

Region

02.01.2020

Регион / Пластичне кесе забрањене у продавницама у Београду

Nedeljnik

Продавнице у Београду од јуче и званично морају да избаце из употребе пластичне кесе.

Region

02.12.2019

Деск / “Професори ће убудуће радити без новца”; Мегатренд: Ђорђевић није дао изјаву Данасу; Новинарка: Категорички демантујем такозвани деманти

Nedeljnik

Међутим, у међувремену је Мегатренд демантовао да је Ђорђевић дао изјаву Данасу.

Region

24.11.2019

Регион / "Србији је потребна метла”: Милош Јовановић о “киднапованој и окупираној држави”

Nedeljnik

“Србија је данас киднапована и окупирана држава, и зато је потребна метла да почисти цео коруптивни систем”, изјавио је на трибини у Краљеву један од лидера политичког покрета “Метла 2020” Милош Јовановић.

Nauka i tehnologija

05.11.2019

Наука / Свјетско становништво суочиће се са неизрецивом патњом…”: Више од 11.000 научника упозорило на опасности због климатске кризе

Nedeljnik

Свјетско становништво суочиће се са “неизрецивом патњом због климатске кризе”, осим ако се не изврше велике траснформације у глобалном друштву, упозорило је више од 11.000 научника, објавио је Гардијан.

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.