Nedeljnik


Region

28.10.2020

Регион / Кривокапић се неће сутра обратити јавности Црне Горе

Nedeljnik

Мандатар за састав нове Владе Здравко Кривокапић, ипак неће сутра јавности саопштити имена будућих министара, како је првобитно најављено.

Nauka i tehnologija

11.09.2020

НАУКА / Не, није тачно да власници мачака не могу да оболе од короне

Nedeljnik

Свакако да је љубитељима мачака пријало да чују да они који у их имају за љубимце не оболевају од Цовид-19 и сличне наслове који су претходних дана величали њихову улогу у борби против вируса.

Region

06.09.2020

Деск / “Ја не знам ко је то нумерисао…”: Шта је Гренел тачно рекао о “тачки 10” и како ће “тачка 10” да прелети Атлантик

Nedeljnik

“Тачка 10” умало је била тачка раздора која је, тако је деловало, запретила да “стави тачку” на споразум у Вашингтону на састанку делегација Београда и Приштине са америчким домаћинима.

Nauka i tehnologija

04.09.2020

Деск / Лансет: Први прелиминарни резултати руске вакцине

NEDELJNIK

Први резултати

Nauka i tehnologija

04.07.2020

Регион / Симптом о ком се све чешће прича могао би јасније да указује на коронавирус: “Температура се јавља касније…”

Nedeljnik

Провера температуруе могла би да се придружи дугачкој листи искривљених одговора на пандемију коронавируса, преноси Недељник

Region

15.06.2020

Регион / “Предсједник се припрема да прогласи још једно ванредно стање…”

Nedeljnik

Ванредни парламентарни избори у Северној Македонији биће одржани 15. јула, договориле су данас две највеће партије, владајућа СДСМ и опозициона ВМРО ДПМНЕ.

Region

21.05.2020

Регион / Како је Врање престигло Београд по броју заражених и постало жариште коронавируса

Nedeljnik

Највећи број заражених, од јуче регистрованих 100, забиљежен је у Врању, њих чак 39, чиме је тај град на југу Србије престигао Београд који је у јеку епидемије важио за једно од највећих жариште коронавируса. У Београду је јуче забиљежено 18 нових

Vijesti

20.04.2020

Деск / Угледни шведски епидемиолог дефинисао све грешке затварања пред коронавирусом

Nedeljnik

Шведски професор, епидемиолог доктор Јоха Гисецке, таксативно је навео све нелогичности у вези са избором бројних земаља да се затворе пред коронавирусом, а његове ставове до детаља је пренео портал реалцлеарполитицс.цом.

Tema

21.03.2020

Деск / ББЦ: Како остати срећан у тешким временима-Скрените мисли, фокусирајте се на мале ствари, средите кућу

Nedeljnik

Имајући у виду да се пандемија коронавируса развија и све више људи је изоловано у својим кућама, са свим дешавањима, ограниченим кретањем, затвореним границама, тешко је не бити преплављен различитим емоцијама.

Vijesti

24.02.2020

Свијет / Ова држава је објавила рат кладионицама и коцкарницама: “Не регулишемо индустрију текстила, већ сектор који утиче на јавно здравље”

Nedeljnik

Шпански министар за потрошњу Алберто Гарсон представио је план који има за циљ да се смањи, па чак и забрани рекламирање кладионица и коцкарница у земљи, а све како би се зауставио раст зависника од игара на срећу.

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.