Nezavisne novine


Buka desk

11.09.2019

Деск / Мотоциклиста повријеђен у Бањалуци подлегао повредама

Nezavisne novine

Мотоциклиста који је данас повријеђен у саобраћајној несрећи у бањалучком насељу Лазарево подлегао је повредама, потврђено је у Полицијској управи Бањалука

Buka desk

17.08.2019

БИХ / Пуцњава у Зеници, рањена једна особа

Nezavisne novine

Лице чији су иницијали Х.А. рањено је данас у пуцњави у зеничком насељу Црквице, речено је Срни у Министарству унутрашњих послова Зеничко-добојског кантона.

Buka desk

19.06.2019

Деск / Сестра ухапшеног у акцији "Театар" током привођења насрнула на сниматеље

Nezavisne novine

хапшени у полицијској акцији “Театар” Анђелко Миличевић, Милан Митровић и Кристијан Мајсторовић спроведени су у Окружно јавно тужиластво Добој, а током привођења, сестра једног од ухапшених насрнула је на сниматеље БН ТВ и локалне РТВ Добој.

Društvo

07.11.2018

Лијепе приче / Ариф Чустовић оживљава пловила: Једини требињски мајстор за барке

Nezavisne novine

Требињац Ариф Чустовић (67), столар, једини је мајстор у овоме крају који прави барке, и то успјешно ради више од пола вијека. Мајстор Ариф не зна ни број направљених барки, које у Требињу називају лађама.

Buka desk

24.10.2018

Деск / Слиједи ли претпосљедње помјерање казаљки?

Nezavisne novine

У ноћи између суботе и недјеље почиње зимско рачунање времена, односно помјерање за један сат уназад, тако да се три часа рачуна као два, а уколико се БиХ сложи с већином европских земаља, ово је претпосљедњи пут да ће помјерити казаљке (остаје још у марту идуће године), а посљедње зимско

Buka desk

22.10.2018

Деск / Завршен увиђај у бродској Рафинерији: Зна се гдје је настала експлозија

Nezavisne novine

Ангажовање вјештака из Националног криминалистичко-техничког центра МУП-а Србије и додатна вјештачења требала би да одговоре на питање како је дошло до експлозије и пожара у Рафинерији Брод у којој је Лјубо Патковић (31), радник те компаније погинуо, а девет његових колега је повријеђено.

Buka desk

20.10.2018

Деск / Нови детаљи истраге о бруталном убиству Бојана Миловановића у Бањалуци

Nezavisne novine

Бојан Миловановић (29) из Козарске Дубице лежао је на асфалту онесвијештен, јер га је нападач ударио дизалицом у главу. Потом му је убица зарио шрафцигер у врат и главу. Убрзо затим Бојан је подлегао.

Društvo

19.10.2018

Бањалука / Ухапшени због убиства Бојана Миловановића предати Тужилаштву

Nezavisne novine

Горан Билчар (27) из Трна, општина Лакташи и Марко Михајловић (27) из Бањалуке, који су јуче ухапшени након што је насмрт шрафцигером избоден Бојан Миловановић (29) из Козарске Дубице, предати су Окружном јавном тужилаштву Бањалука.

Buka desk

13.10.2018

Деск / Свјетска банка: У БиХ није лако бити ни дијете

Nezavisne novine

Дијете рођено данас у БиХ има 62 одсто шансе да оствари пуну продуктивност, једно од десеторо дјеце имаће потешкоће у развоју, а образовни систем не пружа довољан квалитет, неке су од оцјена у новој студији Свјетске банке о индексу људског капитала.

Politika

10.10.2018

ИЗБОРИ / Како је Халид Муслимовић прошао на изборима?

Nezavisne novine

ПРИЈЕДОР - Пјевач Халид Муслимовић, који је испред Покрета демократске акције (ПДА) био кандидат за посланика Народне скупштине Републике Српске, освојио је 172 гласа, показују посљедњи доступни подаци Централне изборне комисије БиХ.

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.