Noizz


Tema

17.10.2018

ФИЛМОВИ / Интернет дискусија која је многе посвађала: Који је најпрецјењенији филм свих времена?

Noizz

Истина је да се о укусима не расправља али о неким темама једноставно морамо да дамо свој суд, чак и упаднемо у конфликт када се нечије виђење филма, серије или сасвим треће ствари не слаже са нашим.

Region

12.10.2018

ЛИДЛ / Потресна исповијест купца у Лидлу

Noizz

Можда би овај текст требало да носи наслов "Први пут с Вучићем на лидлење", с обзиром на то да смо свечаном отварању немачког маркета поред гостију и медија присуствовали Александар Вучић, ја и петсто пензионера. Лоша прилика да први пут уживо видим председника, и био сам сигуран да ће ми то бити утисак дана, све док нисам смогао снаге да уђем у Лидл...

Tema

04.10.2018

Родитељство / Јелениној мами су рекли да јој је дијете здраво. Није им вјеровала и показала је сву моћ родитељске љубави

noizz

Када вам интуиција говори да с вашим дететом нешто није у реду, а лекари вас убеђују у супротно, када околина почне да вас одвраћа, лекари да вас упућују код псијихатра јер "са дететом је све у реду", а ви осећате да није.... У тој борби многи би одустали, али једна мама није и само захваљујући томе, њено дете је данас живо и здраво.

Tema

04.10.2018

Шерлок / Шерлокова палата ума - метод уз који ћете памтити као компјутер

Noizz

Способност памћења није нешто урођено, већ на томе можемо итекако да радимо током живота. Древни Лоци метод кога називају и "палата ума" помагао је грчким говорницима да успешно дискутују сатима, без подсетника или видео презентације. Уз то, његову популарност поново је пробудила серија "Шерлок" у којој главни детектив користи исти метод како би решио случајеве.

Tema

04.10.2018

ПРИНЦЕЗА / Тајландска принцеза је најзанимљивија особа плаве крви на свијету (ФОТО)

Noizz

У једној далекој земљи живела је принцеза која је била лепа и паметна. Штагод би узела да ради, ишло јој је од руке, права бајка. Најлепша ствар о њеном краљевском височанству Сириванавари Нариратани, ћерки краља Тајланда је што није принцеза из бајке, већ права, реална млада дама.

Tema

02.10.2018

Трик / Једноставан трик који сваку ципелу претвара у водоотпорну

noizz

Одушевио је милионе - и вас ће!

Tema

30.09.2018

ЖИВОТ / Бри из "Очајних домаћица" побиједила рак и послала инспиративну поруку

Noizz

Фанови црвенокосе Бри Ван де Камп из "Очајних домаћица" недавно су сазнали да се глумица борила са раком. Срећом, Бри је изашла као победник и након тога је имала шта да поручи.

Tema

27.09.2018

ФОТО / 9 фотографија које доказују да је цијели свијет постао болестан

Noizz

На шта прво помислите када чујете реч дистопија? На серије "Блацк миррор" и "Тхе Хандмаиденс Тале"? Очигледно нисте добро погледали јер већ и сами живимо у свету сиромаштва, колапса друштва, политичке репресије и тоталитаризма.

Tema

26.09.2018

КОЖА / Живот с акнама је пакао о ком сви ћуте. Хвала Зомбијани што је проговорила

Noizz

Лјуди који никад нису имали озбиљнији проблем са кожом умеју на такве ствари да гледају као да "нису страшне" јер, побогу, кад сте још чули да је неко умро од акни? У очима многих, то уопште није болест већ просто знак да сте се запустили, а решење је да узмете сапун у руке и да пазите шта једете. Наравно, ствари не функционишу тако, а црногорска уметница Андријана Вешовић, познатија као Зомбијана Бонес, међу реткима је који су решили да отворено и јако искрено проговоре о томе.

Seksologija

24.09.2018

ИСТИНА / Тужна истина о абортусима коју нико неће да призна

Noizz

Стручњаци у Србији поново апелују да предњачимо по броју абортуса. Према званичним подацима Института за јавно здравље Србије "Др Милан Јовановић Батут", у прошлој години урађено је нешто више од 10.000 намерних прекида трудноће, а процењује се да је та бројка заправо вишеструко већа. И по обичају су на тапету - жене.

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.