Stefan Milenković


Reportaže

27.11.2018

Живот / Најбољи бициклиста Југославије и даље држи пун гас: Вози бајс у 95. години и има најбољи савјет како доживјети стоту

Stefan Milenković

Каним се да купим диктафон и снимим све, да оставим у аманет ако некоме падне на памет да направи филм о мом животу - говори ми Жика док гледамо успомене које је немогуће заобићи у сваком кутку собе.

Tema

02.03.2018

одлазак / Дио мене умре кад испраћам брата у Америку

Stefan Milenković

Врло је мало ствари које бих сада могао да набројим, а које су ми потребне. Искрено, више су то захтеви којима себе гурам напред и који ме мотивишу да завршим започето. Заправо, јако мало ми је потребно и још мање ми недостаје, осим млађег брата. Пустим "Хе оу" од Пинк Флојда и исти стари осећај већ три године подсећа да није то то, срање је та даљина. Мука ми је понекад од убеђивања себе да треба да будем срећан што је отишао одавде.

Tema

21.02.2018

Без лагања / Упутство студента за преживљавање без лове

Stefan Milenković

Без лагања од самог старта, зато ћу почети са малим наговештајем: Ово није намењено пунишићима који сваки дан отварају фрижидер и не могу да изаберу шта пре да једу, па се на крају одлуче за кинески ресторан. Сиротињо, чујеш ли ме? Е, о вама, тј. нама причам. Не можеш да очекујеш да неко ко не брине о дневном преживљавању разуме ово што ћу написати. У ствари разумеће, и биће у фазону "хахахах матори пишај по сиротињи, ајмо на дуплу пуњену у инат".

Kolumne

18.12.2017

Отварање / Гледали смо Вучићеву верзију "Лајања на звезде" - и мало умрли у себи

Stefan Milenković

Председник Србије Александар Вучић је са својом свитом обишао радове на Коридору 10, у Грделичкој клисури у близини Владичиног Хана.

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.