Vestinet.rs


Tema

30.05.2016

ЗДРАВЉЕ / Не занемарујте: Само један гутљај овога свако јутро за здраву јетру!

vestinet.rs

Јетра у нашем организму има улогу творнице крви. Она судјелује у процесу обнављања крви. Такођер, помаже јачању и стимулацији пробаве у организму. Она такођер чисти крв и елиминира све токсине и нечистоће из ње.

Ekonomija

09.03.2016

/ КАНАДА: Сви грађани ће на кућну адресу од државе добијати довољно НОВЦА за живот?!

vestinet.rs

Док се већина људи сваког мјесеца бори како да покрије све трошкове, канадска покрајина Онтарио лансирала је пројекат захваљујући коме ће сви грађани на кућну адресу добијати чек с новчаним износом довољним да покрије све њихове основне животне потребе.

Tema

29.09.2015

/ Рецепт за мед од бундеве: Домаћи мелем за јетру, лијек за холестерол и чудо за имунитет

vestinet.rs

Можда никада нисте чули за мед од бундеве, али ова укусна намирница толико је здрава за организам да ћете је вјеројатно јести сваки дан.

Region

25.11.2014

/ Србија и регион на удару климатских промјена

Vestinet.rs

Посљедњи извјештај Међувладиног панела за климатске промјене потврђује да је за промјену климе одговоран човјек, а највећи утицај климатских промјена осјетиће становници југоисточне Европе, па и Србија.

Region

16.07.2013

/ Конопља лијечи канцер и зато је забрањена, јер би уништила фармацеутску мафију

Vestinet.rs

Моја тетка, која живи у Холандији, као страствени пушач оболела је од канцера плућа. Један од симптома био је и кашаљ и искашљавање крви. Срећа у несрећи је била што у Холандији постоји Институт који проучава медицинску употребу конопље и што је у овој земљи легализовано коришћење ове биљке (као и у појединим државама у САД, попут Колорада). По препоруци пријатељице, почела је са терапијом, са пијењем уља које је добила од цветних врхова и листова женске биљке конопље и на своје и изненађење лекара – за неколико месеци се у потпуности излечила!

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.