Свети Слоба и проклета Мира

На вијест да је у Хагу умро Слободан Милошевић наратив већег дијела српске јавности реаговао је бурно, те су са тугом и жаљењем огорчено тврдили да су га убили свјетски моћници којима се (кођене) супротставио.

5 do 12 / 15. април 2019

Довољно година касније преминула је његова партнетка, у животу, као и у злочинима према сусједним, а понајвише према властитом народу.

Мјесто ламента данас одушевљење у свесрпском друштву. Умрла је вјештица, проклетница, извукла се гадура... и многи други коментари који немају за циљ демистификацију злочиначког режима на челу са породицом Милошевић, него управо супротно - да сву кривицу препишу Мири јер ипак је она ЖЕНСКО јбг.

Неће Србин едукован на Хепи и ружичастим таласима да се помири са чињеницом да Милошевић није био никакав антиглобалиста и највећи борац против новог свјетског поретка.

Неће да призна да је, заједно са 4,5 говнара из Кумровечке школе спознао могућност богаћења на рачун неколико уништених генерација које су се дохватиле пушке те му је уз њу и сирене за ваздушну опасност прошла младост.

Неће да призна ни да је управо тај режим ињедрио криминалце, тајкуне и остали шљам који сада влада Србијом.

Неће да призна, а и зашто би. Па још од Газиместана Слоба је херој, за све остало крив је Мирин ПМС!


Од истог аутора

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.