10 ствари због које су људи рођени у мају другачији од свих

Ево што их карактерише.

BUKA portal / 11. мај 2019

Особе рођене у мају су љубитељи путовања и уметности. Упорни су и остварују све своје циљеве. Ево што их још карактерише.

Вредни су радници

Особе рођене у мају су амбициозне и вредне. Улажу сву своју енергију, вољу и труд у остваривање властитих циљева због чега су врло успешни у својим каријерама. Ипак, некад знају да претерају и забораве да посао није све од чега се живот састоји.

 

Емотивни су

Емотивне особе имају своје позитивне и негативне стране. С једне стране осетљиви су и емпатични, а с друге стране имају “кратки фитиљ“ те их је лако разљутити. Зато је важно да науче да контролишу своје емоције.

Пуни су енергије

Људи рођени у мају су пуни енергије и воде врло ужурбане животе. Раде од јутра до мрака, никад не стају и баш зато с способни да остварују све своје циљеве.

Љубитељи су путовања

Особе рођене у петом месецу имају велику страст према путовањима. Они желе да упознају нове културе и различите људе, те да створе сећања која ће их пратити цео живот. Откривање нових места и култура отвара им и нове пословне могућности.

Својеглави су

Тешко је променити мишљење особе рођене у мају. Не само да ће послушати ваше аргументе о одређеној теми, већ ће с вама водити вишесатне дебате како би одбранили своје мишљење. Због тога им људи некад не желе да се поверавају.

Георге Цлоонеy је рођен 6. маја Фото: Профимедиа / Ноизз.рс

 

Растрошни су, али с мером

Воле трошити новац на екстравагантан начин, али не само на себе, већ и на људе које воле. Не верују у поклањање ситница. С друге стране знају да штеде, не улазе у минусе и не троше новац који немају на рачуну.

Реални су, али понекад и сањари

Они остварују своје снове, али циљеви су им врло реалистични. Знају с каквим вештинама располажу и складно томе прилагођавају своје снове.

Увек заврше оно што започну

За разлику од многих људи, особе рођене у мају имају јаку снагу воље, као и способност да се мотивишу за извршавање било каквих активности. Управо зато су познати као особе које увек завршавају оно што започну.

Харизматични су

Људи рођени у петом месецу су увек у центру пажње. Да би привукли пажњу других не морају превише ни да се труде. Харизматични су, а због њиховог карактера сви желе да буду њихови пријатељи.

Обожавају уметност

Имају “уметничку црту“ и подупиру разне видове уметности. Воле да решавају проблеме на неуобичајене начине, па ће бити добри у било којој грани која захтева креативно размишљање.

Извор: атма.хр


Бука препорука

Тема

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.