5 фотки с Гоогле Мапса које нитко не може објаснити

Темељитим претраживањем архиве Гоогле Мапса на неким су фотографијама уочени необични призори за које нема објашњења

BUKA portal / 11. јун 2019

Изванземаљци, анђели, демони и БигФоот - неке су од теорије које прате ове необичне призоре које је на камери забиљежио Гоогле Мапс. YоуТубе канал Дарк5 преставља пет мистерозних бића за које неки тврде да су обична случајна приказа и глупост, док други вјерују да у томе има нешто више...

Погледајте их у видеу:

 

Фотографија 5.

У Флорианополису у Бразили на снимци улице из 2013. Гоогле је замутио призор оног што се чини као обичан рекламни излог. Ипак, приближавање призора одаје нешто што наликује на лик и лице из ноћних мора које као да се пробија из мрака неке друге димензије. Неки вјерују да је ријеч о Цабеца Сатаница, односно лутајућој глави чије широко постављене очи и зао смијешак усијавају страх онима који пролазе сами у мраку.

Фотографија 4.

Призор из 2015. из француског Нанцyа открива балкон који изгледа као да је фотографски измијењен у покушају да се прикрије језиво неидентифицирано створење које се видјело 2011. На тој се слици налазио неки облик деформираног створења, а многи су га назвали изванземаљцем. Према теоретичарима завјере, будући да је фотографија спремљена прије него су је с Гооглеа цензурирали, потом и преправили - то дефинитивно није без разлога. Накнадно се појавило још необичних фотографија сличних призора, које је Гоогле уредовно уклањао.

Фотографија 3.

Уз канадску је аутоцесту 2013. око Гоогле Мапса ухватило необичну сјену, да би се врло брзо тамна фигура повукла у густу шуму Британске Колумбије дуж потока. Ловци на БигФоота од тада тврде да је то створење он, будући да је то подручје познато по наводним виђењима БигФоота, особито дијелови уз питку воду. Слична је ствар виђена на снимци из канадског Редwоодса 2015. 

Фотографија 2.

У британском је Ливерпоолу на Стреет Виеw снимци из 2014. наводно дух плавокосе дјевојчице који се навирује кроз прозор напуштеног сиротишта. Тај се комплекс отворио 1874., но 1954. је претворен у болницу за душевно поремећене с криминалним прекршајима. Од 1997. простор је напуштен, а локалци тврде како је мјесто опсједнуто - континуирано се пријављују необични звукови, свјетла...

Фотографија 1.

У Италији је на Гоогле Мапсу је приказана врло необична формација облака. Скептици су то прогласили најавом Апокалипсе, а слична се ствар догодила у швицарском Qуартену. Неки тврде да су то прикази анђела који чувају Земљу од демона.


Бука препорука

Тема

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.