5 разлога зашто требате већи фрижидер са НоФрост технологијом

Фрижидер је важан апарат у свакој кухињи.

PR / 19. јун 2019

Служи вам да у њему чувате маслац при одговарајућој температури, савршено расхладите боцу свог омиљеног бијелог вина и да ваше поврће буде свјеже и хрскаво дужи временски период. Да ли сте можда размишљали о већем фрижидеру? Ми вам можемо понудити најмање пет разлога зашто је већи фрижидер одлична идеја.

1. Више времена. Како бисте смањили учестале посјете најближем супермаркету, већи фрижидер је рјешење. Врло могуће је да ће се ваше седмичне посјете продавници смањити на једну у двије седмице. Тако можете посветити више времена својим хобијима или најдражима.

2. Олакшана породична окупљања. Уколико сте ви они који увијек угошћујете све забаве за пријатеље и породицу, ваш фрижидер ће засигурно "попуцати по шавовима". Уколико имате већи фрижидер, бит ћете више релаксирани приликом куповина свих потребних намирница и припреме делиција за угодне прољетне роштиље или ноћне забаве у свом дому.

3. Више простора за припрему јела. Током ужурбаног викенда, имати спремно јело за појести је од непроцјењиве вриједности. Велики фрижидер вам омогућава да сигурно чувате припремљене оброке за дан или два.

4. Већи замрзивач. Већи фрижидер обично значи и већи замрзивач. Можете скухати велику порцију гулаша, лазање за друштво или испећи питу у великим количинама, и замрзнути, те увијек имати спремно јело. Увијек је добро имати неку додатну припремљену храну уколико немате пуно времена за кухање и припрему.

5. Боља организација и мање бацање хране. Истраживања показују да доста хране се баца јер је заборављена негдје у фрижидеру иза неке друге намирнице. Већи фрижидер ће омогућити да организујете садржај у њему и да имате бољи преглед, тако да увијек знате шта имате на залихама.

 

 

Више простора у Горење Сиде бy Сиде фрижидерима. Горење Сиде бy Сиде фрижидери су идеалан избор за све оне који желе поуздано и ефикасно да очувају свјежину својих намирница. Ови апарати комбинују модеран дизајн са моћном технологијом и пространом унутрашњошћу, те доносе једноставан приступ и уредно похрањивање свих ваших намирница.

Због своје велике запремине они доносе мање одлазака у набавку и тиме смањују количину хране која се баца, захваљујући бољем прегледу садржаја и уреднијем сортирању. Није ни чудо, што ћете се одмах заљубити у ове апарате.

Уколико сте потенцијални купац новог фрижидера, можда сте наишли на појам "инвертерског компресора". Звучи поприлично технички, али шта он заправо значи и да ли заиста требате такав фрижидер?

Компресор је дио фрижидера који претвара расхладно пуњење из гасовитог стања у течно. Он ради према температури у фрижидеру: ради при пуној брзини када је потребно хлађење и престаје са радом када је температура довољно ниска. Међутим, инвертерски компресор, започиње са лаганим радом, потом повећава брзину и када постигне жељену температуру, смањује рад на ниво довољан да одржава потребну температуру.

У поређењу са стандардним компресором, инвертерски компресор има неколико предности:

•  Енергеткса ефикасност. За разлику од стандардног компресора, инвертерски компресор ради више конзистентно и при контролисаној брзини, што значи да троши значајно мање енергије.

•  Издржљивост. Компресори се највише троше током почетног рада. Инвертерски компресор започиње са радом лагано, и тиме смањује могућност оштећења.

•  Свјежина. Из разлога што инвертески компресор нема тотални престанак рада, него само успорава, температура у фрижидеру је више константна, што значи боље услове чувања ваше хране у фрижидеру.

•  Тихи рад. Због свог континуираног рада инвертерски компресор производи нижи ниво буке.

 

Без леда, без бриге и без “фрострације”

"Фрострације" због леда у замрзивачу, накупина леда на храни прекривеној снијежним прекривачем, и бриге да ли ћете пронаћи оно што тражите међу залеђеним “грудвама” хране – све ово ће бити само стара и “хладна” успомена. Објављујемо крај оваквим “фрострацијама”. Вријеме је да освјежимо наше мисли, тијело и кухиње! Горење комбиновани фрижидери са НоФрост технологијом доносе нови талас свјежине уз “цоол” изглед и корисне функције.

Без ледених накупина у замрзивачу

Проведите сунчани дан у откривању рецепата за одличан смути, користећи састојке које ви желите. Састојке, које сте замрзли управо за такве тренутке, моћи ћете да стављате трешњу по трешњу или малину по малину у ваш смоотхие блендер. Све то захваљујући НоФрост технологији која ће трешње или малине замрзнути на начин да буду препознатљиве и да се не лијепе једна за другу у једну велику непрепознатљиву ледену куглу. НоФрост са својим кружењем хладног зрака одстрањује влагу из замрзивача и на тај начин спрјечава љепљење намирница једне за другу. То је начи на које замрзнуто воће задржава свој препознатљиви облик, укус и свјежину. То се односи и на све друге намирнице када их узимате из замрзивача. Оне задржавају облик, тако да ће ваш замрзивач бити уредно организован и сложен са више простора за похрањивање намирница.

Замрзнути зидови замрзивача? Само стара “хладна” успомена!

Шта бисте урадили када би ваш списак дневних обавеза био изненада празан? Почните размишљати, јер су дани испред замрзивача са дугачким кухињским прибором и посудом за лед за отапање завршени! Замарајућа одмрзавања и чишћење замрзивача су само “хладне” успомене на стара времена. НоФрост технологија са својим ефикасним системом кружења хладног зрака одстрањује влагу из унутрашњости замрзивача. Због тога спрјечено је накупљање мраза и леда на храни и зидовима замрзивача. Пошто више нема леда, нема потребе за ручним отапањем, разбијањем леда и чишћење замрзивача на овако тежак начин. Штедите вријеме за много љепша искуства као што је бирање боровница које ћете правилно замрзнути и које ће вам продужити радост са свим својим витаминима, минералима и угодним љетним успоменама.

 

Нови талас свјежине

НоФрост у комбинацији са иновативним технологијама, као што су МултиФлоw 360°, ДyнамиЦоолинг и ИонАир, омогућавају ефикасно кружење зрака обогаћеног јонима како би осигурали константну температуре у сваком дијелу Горење комбинованог фрижидера, и како би одстранили влагу и спрјечили непријатне мирисе. Резултат рада ових технологија су идеална микроклима за храну у фрижидеру и замрзивачу која задржава своју свјежину, изглед, боју и окус дужи временски период. Откријте све предности НоФрост технологије и осјетите свјежину која траје и освјежавајуће окусу.

Без леда, боља прегледност

Има ли ишта више “фрострирајуће” од слоја леда на вашој храни, и хране која изгуби свој окус? НоФрост технологија са својим кружењем зрака у унутрашњости фрижидера одстрањује влагу, спрјечава накупљање мраза и леда на вашој храни и зидовима замрзивача. Заборавите на ледени покривач на вашим замрзнутим намирницама и несметано уживајте у укусима ваших замрзнутих намирница!

Вријеме је да освјежите ваш ум, тијело и кухињу без непотребног леда! Горење комбиновани фрижидери са НоФрост технологијом, “цоол” изгледа, и многим згодним функцијама донијет ће нови вал свјежине. Можете сазнати више о њима на web страници www.горење.ба .

 


Бука препорука

Економија

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.