50 година након упознавања на Вудстоку, брачни пар пронашао своју прву заједничку фотографију (ВИДЕО)

Готово пет деценија Джуди и Джери Грифин препричавају породици и пријатељима своју невероватну причу о томе како су се упознали на Вудстоку и како њихова љубав од тада траје истим интензитетом

BUKA portal / 19. август 2019

 

Једина лоша ствар у свему томе била је што немају физички доказ да су заједно били на чувеном фестивалу - све до недавно.

Джуди је упознала Джерија 15. августа 1969. године - првог дана култног фестивала Вудсток - када јој се аутомобил покварио на њујоршком Таппан Зее мосту, око 150 километара од Бетела где су се концерти одржавали. Како није долазило у обзир да пропусте фестивал, она и њене другарице одлучиле су да стопирају. Тако се догодио судбоносни сусрет.

“Никада пре тога нисам стопирала, подигла сам палац и видела да наилази ауто у коме је била још једна девојка, па сам помислила да је безбедно”, објашњава Джуди (71).

У том тренутку, Джери, који је у био у аутомобилу са пријатељима, је одмах знао да му се осмехнула срећа.

“Помислио сам ‘Океј, ово је прилично необично - покупили смо невероватно слатку девојку, идемо на Вудсток, ја имам шатор, она га нема”, присећа се Джери (72) кроз осмех.

Та прва вожња на задњем седишту аутомобила Джеријевог друга прерасла је у педесетогодишње брачно путовање, али но што је чудно јесте да су тек скоро видели своју фотографију из младости која је настала на Вудстоку.

Будући да је ове године обележено 50 година од почетка Вудстока, на интернету су се појавиле бројне фотографије и снимци са овог култног догађаја, међу њима била је и фотографија Джуди и Джерија која се нашла у трејлеру филма "Вудсток - три дана која су дефинисала једну генерацију".

Њих двоје данас имају два сина и петоро унучади.

 

натионалгеограпхиц.рс


Бука препорука

Тема

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.