9 нових филмова које ћемо гледати у 2019 (ВИДЕО)

Филмски наслови вриједни пажње!

BUKA portal / 11. јануар 2019

Остварења култних романа, наставци најпопуларнијих серијала, па и квалитетне драме наћи ће се на нашим репертоарима у 2019.

Издвојили смо 9 филмова које планирамо да погледамо током наредних 12 месеци, као и трејлере који су доступни и званично објављени.

1. Ендгаме

Четврти филм из серијала Авенгерс је муст за све Марвелове фанове. Тонy Старк (Роберт Доwнеy Јр) плута у свемиру док његови сапутници Цаптаин Америца (Цхрис Еванс) и Блацк Wидоw (Сцарлетт Јоханссон) покушавају да осмисле план којим би га спасили.

2. Тхе Фавоурите

Енглеска, 18. век: краљица Анне заузима престо, а њена блиска повереница Ладy Сарах управља земљом уместо ње. Долазак нове слушкиње Абигаил промениће ове односе.

3. Цолетте

Цолетте (Кеира Книгхтлеy) је приморана да пише романе у име свог мужа. Књиге бележе успех, а Цолетте се бори да њен таленат буде признат, упркос изазовима родне равноправности.

4. Марy Qуеен Оф Сцотс

Филмова са биографском роyал тематиком никада није доста, а овај пут Маргот Роббие тумачи улогу краљице Елисабетх И којој је супарница Марy Стуарт (Соирсе Ронан).

5. Ад Астра

Брад Питт је астронаут који претражује галаксију у потрази за оцем несталим у мисији да пронађе ванземаљски живот.

6. Тхе Рхyтхм Сецтион

Блаке Ливелy у освети онима који су организовали пад авиона у којем се налазила њена породица.

7. Онце Упон А Тиме Ин Холлywоод

Сценарио и продукцију потписује Qуентин Тарантино, главне улоге тумаче Маргот Роббие, Брад Питт и Леонардо ДиЦаприо.  Звучно и обећавајуће!

8. Цаптаин Марвел

Још једно остварење из Марвелове продукције. Планета Земља налази се у интергалатичком рату између две ванземаљске расе. 

9. Думбо

Прелепа Дизнијева прича према којој је самохрани отац двоје деце ангажован од стране власника циркуса како би се старао о младунчету слона с изразито великим ушима које развија способност летења. 

Приредила: Наталија Кнежевић

Извор Елле

 
 

Бука препорука

Тема

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.