Алешевић за Н1 о снимку: Лично сам снимао, достављено је међународној заједници

Нермин Алешевић, бизнисмен из Велике Кладуше, сувласник и директор фирме Аирвент ексклузвно за Н1 потврдио је вјеродостојност снимка у ком разговара са предсједником Високог судског и тужилачког савјета Миланом Тегелтијом и инспектором СИПА-е Младеном Пан

BUKA portal / 23. мај 2019

Нагласио је како је снимак у ком тражи од Тегелтије да погура његов предмет вјеродостојан, као и написи медија о Тегелтијиним коруптивним радњама.

"Мој став је да је овај снимак вјеродостојан. Ја сам га лично снимио да докажем у каквом је стању наше правосуђе. Јер 8 година ја се борим са нашим корумпиран судством, појединцима у корумпираном судству. Све сам ово доставио међународној заједници, предао сам и енглеском амбасадору оригинални ЦД од 30 минута снимања. Упознате су и Америчка амбасада, Инзко, све међународне заједнице у БиХ", казао је Алешевић за Н1 и додао:

"Ја сам то сам лично одрадио да докажем у каквој ситуацији је то, двије године сам радио на предмету да докажем да је врх сам корумпиран у том дијелу", 

Алешевић није могао да износи више детаља јер како каже сутра у 12х у Тужилаштву о овом предмету мора дати изјаву:

"Контактирала ме СИПА да је отворен предмет да морам дати изјаву у Тужилаштву и нисам у могућности даље коментарисати."

На питање новинара Н1 Семира Мустафића да ли потврђује вјеродостојност снимка и тачност онога што су писали медији Алешевић одговара потврдно.


Бука препорука

Бука деск

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.