АРТБАТ те зове на Фресх Wаве!

Продуцентски и ДЈ двојац из Кијева, Артбат, односно Артур&Батисдуо, нови су потврђени хеадлајнери Фресх Wаве Фестивала!

BUKA portal / 29. април 2020

Овогодишње издање фестивала, којеће се одржати од 6. до 8. августа, доноси импресивну листу најцјењенијих интернационалних извођача из региона И свијета, а након Свен Ватха и АРТБАТ су потврдили свој наступ овог љета на бањалучкој тврђави Кастел!
Као што смо И најавили, ријеч је о двојцу који је у протекло вријеме показао да су свјетска електронска сензација број један! О томе свједоче њихови успјеси, а за врло кратко вријеме прешли су пут од дебитаната до перформера чију музику врте највеће иконе електронске музике. У шали бисмо могли рећи: а шта би то пуштали ако не њихова издања,на својим наступима, Рицхие Хаwтин, МацеоПлеx, Соломон, Тале Оф Ус али и у овој шали има, итекако, истине јер су управо њихова издања незаобилазна на сетовима поменутих великана. 
КључуспехаАртбат-а лежи у њиховом моц́ном И иновативном звуку највишег квалитета. Њихове нумере имају импресиван капацитет да покрену И интимне плесне подијуме али са истим успјехом И највеће бине. Можда баш из тих разлога, подједнако привлаче пажњу И публике И извођача, што је још један од спецификума овог украјинског дуа. 

У времену свјетске пандемије позивамо вас да будете дио НектарФресх Wаве породице, како бисмо што лакше пребродили период карантина ускоро вам поклањамо нове еxлузивне ДЈ сетове за квалитетно прекраћивање времена којег проводите код куће.
#останикодкуће И прати ФWФ еxлузивне ДЈ сетове, а све детаље овогодишњег издања фестивал сазнај www.фресхwавефестивал.цом И на Фацебоок страници Фресх Wаве Фестивал! 


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.