Бањалучки ДАНИ МУЗИКЕ

Бањалучки дани музике, најпосјећенији БХ фестивал, мјесто сусрета и дружења добрих људи, врхунске забаве и квалитетне музике, одржаће се шести пут за редом у прелијепом амбијенту тврђаве Кастел у Бањалуци, од 27. до 29. јуна.

BUKA portal / 12. јун 2019

 

Као и до сада, Бањалучани и посјетиоци фестивала који у Бањалуку долазе из свих крајева еx- yу, имаће прилику да уживају у изузетном музичком програму најпознатијих регионалних извођача различитих жанрова урбане музике.

У четвртак 27. јуна, фестивал ће отворити Рибља чорба, Едо Маајка, Освајачи и Рација.

Другог дана фестивала, у петак 28. јуна посјетиоци ће моћи да уживају уз Галију, Војка В, Регину и Лејзи.

Трећи дан, у суботу 29. јуна наступиће Забрањено пушење, Хелем Нејсе, Перо Деформеро и Динар.

И ове године се очекује велика посјета којој доприноси разноврстан и богат музички програм, добра гастрономска понуда, много пивских брендова, безалкохолних пића и бесплатан улаз на фестивал.

У оквиру дневних садржаја фестивала, туристима се нуде вожње јединственим дајак- чамцем, рафтинг низ ријеку Врбас, организовани обиласци знаменитости Бањалуке, а на располагању је и луна-парк.

Четвртог дана фестивала, традиционално се одржава Бањалучка гитаријада, на којој се промовише и афирмише бањалучка демо сцена.

Градска управа Града Бања Лука, препознала је фестивал “Бањалучки дани музике” као изузетан догађај из области манифестационог туризма, те је фестивал од самог почетка уврштен на листу манифестација од градског значаја.

 

 


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.