Бесплатан онлине курс web десигн-а за особе са инвалидитетом

Особе са инвалидитетом, често се осим тешке материјалне ситуације суочавају и са другим проблемима, а највећи су запошљавање, образовање и набавка ортопедских помагала.

BUKA portal / 07. новембар 2019

Foto: Ilustracija

 

Препознавши ресурс ове популације у занимању нове генерације Информатичка академија ИнфоАРС жели дати свој допринос. Због тога отпочиње с курсевима web десигн-а прилагођеним и за особе са инвалидитетом и то, наравно, потпуно бесплатно, који ће трајати до 31.12.2019.

Портфолио сајтови - кључ личне промоције

Један од првих корака у развоју блиставе каријере је посједовање квалитетне личне презентације. На курсу полазник може научити како да направи свој лични "портфолио сајт", а по завршетку курса своје знање може искористити за израду сајтова у комерцијалне сврхе. Портфолио сајтове професионалци користе да презентују своја знања, вјештине, радове широкој публици на интернету.

Шта полазник може научити на курсу?

На онлине курсу web десигн-а полазник може научити како да осмисли изглед web сајта, али и то да је дизајн тај који помаже кориснику да лако пронађе оно што му треба и тако задобија његово повјерење чинећи склапање посла или одржавање контакта за један корак ближим.

Више информација можете пронаћи на линку.

 

 

 

 


Бука препорука

Друштво

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.