Бесплатни онлине курсеви, туторијали и блогови за учење дигиталних послова

У тренуцима социјалне изолације у којима се тренутно велики број људи налази, многи од нас имају вишак слободног времена и у потрази су за најбољим начинима да га испуне.

BUKA portal / 17. март 2020

Foto: Ilustracija

 

Неки од нас по први пут уче да праве колаче, други тренирају пратећи YоуТубе канале, трећи су напокон кренули да читају књиге за које већ годинама говоре да ће их прочитати, а присутни су и они који су се охрабрили да започну са учењем нових ствари.

Уколико спадате у ову четврту групу и жељели бисте да усвојите нове дигиталне вјештине које ће вас начинити компетентнијим на тржишту рада и осигурати вам бољу професионалну каријеру – на правоме сте мјесту.

Екипа са Моја Дигитална Академија направила је листу бесплатних онлине курсева, YоуТубе туторијала и блогова уз помоћ којих можете да научите дигитални маркетинг, графички дизајн, web дизајн, маркетинг на друштвеним мрежама и СЕО оптимизацију за претраживаче. И све ово можете да научите потпуно бесплатно. Једини предуслов је да познајете енглески језик. 

Нема више изговора јер слободног времена тренутно сигурно имате!

Наведене области данас су веома популарне на дигиталном тржишту рада и предвиђања су да ће у будућности потражња за оваквим кадровима бити све већа и већа.

Сви наведени послови могу се обављати од куће јер су вам за рад потребни само лаптоп и приступ интернет конекцији. А то нам тренутно не фали.

Све што је потребно да урадите јесте да загријете столицу и усвојите ново знање. Понављамо – бесплатно је.

У наставку текста пронаћи ћете линкове на којима се налазе бесплатни онлине курсеви, YоуТубе туторијали и блогови. Разврстали смо их по категоријама како бисте што лакше пронашли област која вас занима. На сваком од наведених линкова пронаћи ћете детаљња објашњења шта све можете очекивати од курсева, YоуТубе туторијала и блогова.

Уживајте и срећно учење!

Дигитални маркетинг

Бесплатни онлине курсеви дигиталног маркетинга

Графички дизајн

Бесплатни онлине курсеви графичког дизајна

Адобе Иллустратор графички дизајн – YоуТубе туторијали

Адобе Пхотосхоп графички дизајн – YоуТубе туроријали

Графички дизајн – web сајтови и блогови

WордПресс web дизајн

WордПресс web дизајн – YоуТубе туторијали

СЕО оптимизација за претраживаче

Бесплатни СЕО курсеви онлине

СЕО блогови

Маркетинг на друштвеним мрежама

Маркетинг на друштвеним мрежама – web сајтови и блогови


 


Бука препорука

Наука и технологија

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.